• Geri dön

  • 165 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 226 İşletme görüntülenme


Açık havada estetik ve işlevselliği bir araya getiren Doğtaş, baharın tazeliğini, bahçe ve balkonların tadını çıkarmak isteyenler için yeni 2024 Garden Koleksiyonunu tasarladı. Yazın en gözde buluşma mekanlarından bahçe ve balkonlara şıklık ve konfor katacak koleksiyonda, modern çizgiler dayanıklı malzeme ile bir araya geliyor.

Doğtaş Garden 2024 Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap ediyor. Çeşitli stil, malzeme ve işlevselliği bir araya getiren koleksiyon, bahçe ve balkonları kişiselleştirme ve modern dokunuşlarla yenileme imkanı sunuyor. İroko, alüminyum ve metal gibi dayanıklı malzemelerle üretilen bu ürünler, uzun ömürlü kullanım vadederken, ip ve rattan detaylarıyla da göz alıcı bir görünüm yakalıyor.

Modüler tasarımıyla dikkat çeken Doğtaş Garden 2024 Koleksiyonu, sunduğu kullanım çeşitliliğiyle bahçe ve balkonları fonksiyonel bir yaşam alanına dönüştürmeye yardımcı oluyor. Her bir parçası, estetikten ödün vermeden maksimum kullanım rahatlığı sağlayacak şekilde tasarlanan Doğtaş Garden 2024 Koleksiyonu’nda yer alan Brenna, Rene, Easy, Mira ve Winona takımları ev ve bahçelerde sevdikleriyle anı biriktirmek isteyenler için eşsiz alanlar yaratıyor. Yaz aylarında balkon ya da bahçede salıncak keyfinin tadını çıkarmak isteyenler için ise Nesta ve Betty Exclusive olmak üzere iki ayrı seçenek koleksiyonda yer alıyor.

Koleksiyon, bahçe mobilyalarında kalite ve şıklığın mükemmel bir birleşimini sunuyor. Ev dış mekanlarınızı yenileyip güzelleştirmek için sunduğu ideal seçeneklerle, bu koleksiyon bahçe keyfinizi bir üst seviyeye taşıyarak yaşam alanlarınızı rahat bir hale getirerek sizin için ideal bir ortam yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL