• Geri dön

  • 1.744 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yaşamınıza güzellikler katmaya devam eden Arzum, Sevgililer Günü için her zevke ve ihtiyaca uygun bir hediye alternatifi sunuyor. 40 yıllık hatırı olan Türk kahvesini bol köpüklü haliyle tam kıvamında içmek isteyenlere, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getiren ve detoks içeceğini yanından ayırmayanlara, çay sefasını tüm gün sürenlere ve her daim bakımına özen gösterenlere… Arzum Nar kırmızısı ürünleriyle 14 Şubat’ta sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay!

Sevgililer Günü için OKKA’lı bir hediye!

Ödüllü Arzum OKKA Minio Nar rengiyle Sevgililer Günü kutlamalarını daha keyifli bir hale getiriyor. Arzum OKKA Minio, uzun ve tatlı sohbetlerin vazgeçilmezi olan Türk kahvesini en güzel haliyle kahve tutkunlarına sunuyor. Arzum OKKA Minio, patentli su geçirmez teknolojisi ve yıkanabilir cezve özellikleriyle ön plana çıkıyor. Arzum OKKA Minio, kahveniz hazır olduğunda sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile sizi bilgilendiriyor, akıllı pişirme sensörü sayesinde taşmayı engelliyor ve ağır ateşte, ideal kıvamda, bol köpüklü Türk kahvesi keyfi sunuyor.

Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında da bir numarada olan Arzum OKKA Minio Nar rengiyle sevdiklerinizin gönlünü fethederek Türk kahvesi keyfinizi unutulmaz kılacak.

Çay tiryakilerini mutlu etmek isteyenlere… 

Kesintisiz çay keyfi mi? Arzum Çay Sefası ile mümkün!

Kahvaltıların gözdesi, akşam üzeri ve gece sohbetlerinin vazgeçilmezi, soğuk havaların vazgeçilmezi sıcacık bir bardak çay… Arzum Çay Sefası ile çay tiryakilerini Sevgililer Günü’nde her yudumda taze, lezzetli ve benzersiz çay keyfi bekliyor.

Nar rengiyle 14 Şubat günü için eşsiz bir hediye alternatifi olan Arzum Çay Sefası, 1,8 litrelik paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 1,2 litrelik geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliğiyle tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı sunuyor. Çay Sefası, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli bir kullanım sağlıyor. Paslanmaz çelik çay filtresine sahip çay makinesi, uzun ömürlü ve sağlıklı bir lezzet sunuyor. Çay Sefası, günün her anında lezzeti bitmeyen bir çay keyfi yaşamak isteyenleri mutlu edecek hediye alternatiflerinden biri oluyor.

Sağlıklı Beslenmeye Dikkat Edenlere En Güzel Hediye; Shake’n Take Joy!

Sağlıklı detoks içeceklerinden, leziz meyve kokteyllerine, smoothie’lerden buzlu kahvelere kadar birçok farklı lezzet hazırlanabilen Shake’N Take Joy Nar rengiyle Sevgililer Günü için eşsiz bir hediye alternatifi oluyor.

Özel paslanmaz çelik bıçaklarıyla buz kırabilme imkanı sunan Arzum Shake’N Take Joy, 570 ve 400 ml kapasiteli BPA içermeyen karıştırma şişeleriyle içecek hazırlama imkanının yanı sıra 180 ml kapasiteli öğütücüsüyle kendi kahvenizi ve baharatınızı öğütme fırsatı sunuyor.

Sevgililer Günü’nü sembolize eden Nar rengi ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Shake’N Take Joy, damlamayı önleyen içme kapağı, ergonomik tasarımı ve taşıma halkası sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Sağlıklı beslenmeye dikkat edenler için Shake’N Take Joy bu Sevgililer Günü’nde favori hediye alternatiflerinden biri olacak…

Arzum Profön Neo ile Saçlarınıza Profesyonel Dokunuş…

Saç bakımına özen gösteren kadınların favorisi olan Profön Neo Sevgililer Günü için hediye alternatifi arayanların ilk tercihi oluyor. Her koşulda bakımına dikkat edenler için kısa sürede profesyonel bir dokunuş sağlayan Profön Neo, maksimum hava üfleme basıncıyla saçlarınızı kolay şekillendirmeye yardımcı oluyor.

Arzum Profön Neo, profesyonel difüzör başlığıyla saçlarınızı kuruturken ekstra hacim vererek, saçınızdaki doğal dalgalarınızı ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Soğuk hava üfleme özelliği, 3 kademeli ısı ayarı ve 2 kademeli hız ayar kontrolleri sayesinde saçlara farklı modeller kolaylıkla uygulanabiliyor.

Nar rengindeki Arzum Profön Neo en güzel Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yerini alıyor…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL