• Geri dön

  • 221 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’nde sevgisini göstermek isteyenlerin aradığı birbirinden farklı hediyeler Arzum’da. İnovasyon ve tasarımı bir araya getirerek her alanda fark yaratan Arzum’un tasarladığı Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, Hypnose Ionmax Saç Maşası ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile bu özel günde sevgilinizin kalbine Arzum ile dokunun.

Her yıl içimizi aşkla dolduran ve sevgimizi hediyelerimizle anlatmaya çalıştığımız Sevgililer Günü ile birlikte herkesi hediye telaşı sarıyor. Tasarımlarıyla her alanda hayatları kolaylaştıran Arzum, hediye alternatifleriyle de "Sevgilime ne hediye alacağım?" sorusuna cevap oluyor. Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, Hypnose Ionmax Saç Maşası ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile hediye seçenekleri sunan Arzum, sevginizin ışıltısını her gün yaşatma imkânı veriyor.

Bakım yaparken elektriklenmeyi önler
Altı kanaldan iyon çıkışı ile iyonların saçlara nüfuz etmesini sağlayan Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, bakım yaparken elektriklenmeyi önler, saçların sağlıkla parlamasına yardımcı olur. Turmalin seramik plakalarıyla saçların zarar görmesinin önüne geçer, saçlara şekil vermeyi kolaylaştırır. Hareketli plakaları ile ısı ve basıncı, saçlara eşit bir şekilde dağıtır. Hızlı ısınma özelliği ile 30 saniyede kullanıma hazır olur. Saç şekillendirmek için uzun süre beklemeye gerek kalmaz. Kullanıma hazır olduğunu sesli uyarıları ile bildirir. 140°C ila 230°C derece arasında seçilebilen 10 farklı ısı ayarı ile istenen sıcaklığı seçme imkânı sağlar. 30 dakikada otomatik kapanma özelliği ile her an güvenli bir kullanım sunar. Siz de Sevgililer Günü’nde sevdiğinize sağlıklı, parlak ve göz alıcı saçlar hediye etmek isterseniz Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici tam size göre.

Elektriklenmenin önüne geçer
Sevgilinizin saçlarındaki ışıltı her an devam etsin, bukleleri göz doldursun isterseniz hediyeniz Hypnose Ionmax Saç Maşası olmalı. İki kanaldan sağladığı iyon çıkışı ile saçlara yumuşaklık kazandırır. Elektriklenmenin önüne geçer. 28 milimetre maşa kalınlığı ile doğal görünümlü geniş bukleler yaratır. Turmalin seramik kaplaması ile yüksek sıcaklıkta saçların zarar görmesini engeller, parlaklığını artırır. 60 saniyede ısınır, hızla kullanıma hazır olur. Sesli uyarıları ile kullanıma hazır olduğunu anlatır. 140°C ila 200°C arasındaki 4 ısı ayarı ile farklı ihtiyaçlara cevap verir. Soğuk tutma ucu ve 30 dakikada otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunar.

Sevgiliniz Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile stil sahibi olsun
Sevgiliniz saç ve sakallarında yeni stillerin önünü açsın istiyorsanız aradığınız hediye yine Arzum’da. Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti, paslanmaz çelik bıçaklarıyla maksimum kesim hassasiyeti sunar. Saç sakal kesme başlığı ve erkek yüzüne uyum sağlayan sakal düzeltme başlığı ile beraber toplamda 9 farklı aksesuarı ile her yaşa her tarza kolayca uyum sağlar. Folyo tıraş başlığı ile boyun, yüz ve çene gibi zorlu bölgelerin tıraş edilmesi kolaylaşır. Detay düzeltici başlığı ile en zorlu ve dar alanlar hiçbir zaman bakımsız kalmaz. Burun ve kulak başlığı ile kişisel bakımı uçtan uca tamamlar. 40 farklı kesim ayarı ile her tarzdan erkeğin kendi ihtiyacına özel bir seçenek bulacağı set, daha uzun ömürlü pili ile en zorlu tıraşların bile üstünden kesintisiz bir şekilde gelir. Kablolu ve şarjlı kullanım seçeneği ile erkek bakımında yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldırır, birlikte geçireceğiniz özel anlara daha fazla zaman bırakır.

Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, Hypnose Ionmax Saç Maşası ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL