• Geri dön

  • 688 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Tüysüz ve pürüzsüz bir ciltle tatile çıkmak isteyenler, kişisel bakımda aradığı konforu Arzum Rosy Epilasyon Cihazı’nda buluyor. 18 cımbızlı başlığı, uzun süreli kesintisiz kullanım özelliği ve iki farklı hız ayarı ile Arzum Rosy Epilasyon Cihazı, uzun süreli pürüzsüz bir cilt isteyenlerin her an yanında oluyor.

İnovasyon ve tasarımı bir araya getirerek her alanda fark yaratan Arzum, ürünleriyle kişisel bakımına her an özen gösteren kadınların kurtarıcısı oluyor. Evin eşsiz rahatlığında kişisel bakım için geliştirilen Arzum Rosy Epilasyon Cihazı, zahmetsiz ve uzun süren etkili bakım isteyenlerin tercihi oluyor. 18 cımbızlı epilasyon başlığı ile en kısa ve inatçı tüyleri bile rahatlıkla alabilen cihaz, uzun süreli pürüzsüz bir deneyim sunuyor.

Hassas bölgeler ve hızlı uygulamalar için iki farklı hız ayarı da bulunan epilasyon cihazı, kablolu kullanım özelliği ile uzun süre kesintisiz uygulamalara fırsat veriyor. El ergonomisi ile uyumlu tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda eli yormaz, ara verme ya da şarj etme ihtiyacı gerektirmez. Temizleme fırçası ile her kullanım sonrası kolayca temizlenebilir. Minimal tasarımı ile valizlerde ve çantada kolayca taşınabilir. Gittiğiniz her yerde yanınızda olur.

Evde, tatilde hayatınızı kolaylaştıracak Arzum Rosy Epilasyon Cihazı’na arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL