• Geri dön

  • 332 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


İçleri ısıtan sıcak içeceklere çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz kış aylarının birbirinden lezzetli, sağlıklı ve sıcacık içecekleri Arzum OKKA Rich’den. Sütlü Türk kahvesinin yanı sıra kakuleli, çikolatalı, acılı Türk kahvelerine kadar onlarca lezzetli seçenek sunan Arzum OKKA Rich, lavanta-zerdeçallı ve pancarlı lattelerle kış için ihtiyacınız olan sağlıklı ve sıcak içeceklere de alternatif sunuyor.

Evinizin konforunda birbirinden lezzetli, kışı keyifli hale getirecek sıcacık içecekler hazırlamak. Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Türkiye’nin ilk ve tek karıştırıcılı cezveli, sütlü Türk Kahve Makinesi Arzum OKKA Rich, Türk kahvesinin yanı sıra onlarca farklı içecek hazırlamanızı sağlayarak, kışın gerçek keyfini yaşamanızı sağlıyor. Bağımsız bir araştırma şirketinin çalışmasına göre Türkiye’de bir ilk olan; karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich, sütlü, klasik, közde ve sert Türk kahvesi pişirme seçenekleriyle herkesin aradığı lezzete, pratik bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Tek seferde, bol köpüklü, 5 fincan okkalı klasik veya sütlü Türk kahvesi pişiren Rich, yetenekleri kahveyle de sınırlı değil.

Dünyanın her yerinde aynı ve ideal lezzet
Rich, Akıllı Auto Brewing Altitude Detection sistemi ile bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi yapabilmenize olanak sağlar. Kahve pişirme sıcaklığını damak zevkinize göre artırıp azaltmanıza da imkan tanır. Sesli ve ışıklı uyarı sistemiyle pişirme süreçlerini bildirir. Karıştırıcılı ve paslanmaz metal cezvesi, tek parçalı özel iç yüzeyi ile kolay bir temizlik sunar.

Konuklarınızı imza tariflerinizle tanıştırın
Türk kahvesinin yanı sıra farklı lezzetler denemeyi seviyorsanız Rich tam size göre. İstediğiniz malzeme ve kokteyl şuruplarıyla farklı lezzetler deneyebilir, konuklarınıza imzanızı taşıyan onlarca yeni tarifle tanıştırabilirsiniz. Kakuleli, çikolatalı, acılı Türk kahveleri, lavantalı-zerdeçallı ve pancarlı latteler, daha önce hiç denemediğiniz mochalar, yapabileceğiniz lezzetlerden sadece birkaçı. Sıcak çikolatalar ve salebi de söylemeden ve kış için sıcacık bir tarif vermeden de olmaz. İşte o tariflerden biri…

Lavanta-Zerdeçal Latte
Hazırlanışı:
1 Arzum OKKA ölçü kaşığı Türk kahvesi, ½ çay kaşığı zerdeçal, 4-5 damla lavanta yağını cezveye koyun. Ardından cezve içerisine ¼ çay kaşığı toz zencefil, 2 tatlı kaşığı agave şurubu, 1 su bardağı (200 ml) badem sütü ve 1-2 damla vanilya aromasını da ekleyerek tüm içeriği sütlü modda pişirin. Afiyet olsun.

Arzum OKKA Rich ile hazırlayabileceğiniz birbirinden farklı lezzetleri merak ediyor ve bir an önce denemek istiyorsanız evdesefvar.arzum.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Her tarifte ayrı bir keyif yaşayacağınız ve Türk kahvesi ile farklı tarifler deneyebileceğiniz Arzum OKKA Rich’e arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL