• Geri dön

  • 408 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Dolgun bukleler, ışıldayan, dalgalı ya da dümdüz saçlar. Tüm bunları yaparken saçlarınız zarar görmesin, yıpranmasın istiyorsanız aradığınız saç bakım deneyimi Arzum Hypnose serisinde.

Arzum’un saçlarında yeni bir ışıltı isteyenler için tasarladığı Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici ve Hypnose Ionmax Saç Maşası elektriklenmeyen, yumuşacık saçların da önünü açıyor. Size ise canlı ve göz kamaştıran eşsiz buklelerin tadını çıkarmak kalıyor.

İyon teknolojisi bakım yaparken saçların sağlıkla parlamasına yardımcı olur
Altı kanaldan iyon çıkışı sağlayarak saçlara nüfuz etmesini sağlayan Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, turmalin seramik plakalarıyla saçların zarar görmesini önleyerek saçlarınıza şekil vermenizi sağlar. İyon teknolojisi bakım yaparken saçların sağlıkla parlamasına yardımcı olur. Hareketli plakaları ile saçlara ısı ve basıncın eşit bir şekilde uygulanmasını kolaylaştırır. Hızlı ısınma özelliği ile 30 saniyede kullanıma hazır olur, saç bakımı için uzun süreler beklemenize gerek kalmaz. Sesli uyarıları ile kullanım için hazır olduğunu kullanıcısına bildirir. 140 ila 230 derece arasında seçilebilen 10 farklı ısı ayarı ile saçınıza özel sıcaklık seçmenize imkan tanır. 30 dakikada otomatik kapanma özelliği ile her an güvenli bir kullanım sunar.

Doğal görünümlü geniş buklelere sahip olun
28 milimetre maşa kalınlığı ile doğal görünümlü geniş buklelere sahip olmanızı sağlayacak Hypnose Ionmax Saç Maşası, iki kanaldan sağladığı iyon çıkışı ile saçınızı şekillendirirken yumuşaklık kazandırır. Elektriklenmenin önüne geçer. Turmalin seramik kaplaması ile yüksek sıcaklıkta saçlarınızın zarar görmesini engeller, saçlarınızın parlaklığına parlaklık katar. 60 saniyede ısınır, hızla kullanıma hazır olur. Sesli uyarıları ile kullanıma hazır olduğunu kolayca anlatır. 140 ila 200 derece arasında sunduğu 4 ısı ayarı ile ihtiyacınıza cevap verir. Soğuk tutma ucu ve 30 dakikada otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunar.

Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici ve Hypnose Ionmax Saç Maşası’na arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL