• Geri dön

  • 834 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Her alanda yaşamı güzelleştiren Arzum, birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara sahip ürünleri ile bu Anneler Günü’nde de tüm anneleri mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. Kişisel bakımdan mutfak aletlerine, annelerin hayatını kolaylaştıracak ve kendine daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacak bir Arzum mutlaka var.

En kıymetli varlığımız ve her zaman en büyük yardımcımız olan annelerimize, kendilerine daha fazla zaman ayırmalarını kolaylaştıracak anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Arzum’un her alanda hayatı kolaylaştıran özel hediye seçenekleri ile bu Anneler Günü’nde annelerinize kendilerine ayırabilecekleri keyifli anlar hediye edin.

Her zaman göz kamaştıran annelere

Annelerimizin evden çıkmadan kolaylıkla kuaförde yapılmış gibi görünen saçlara sahip olmaları Arzum saç şekillendiricileri ile artık hayal değil. Saçın doğallığını ve yapısını bozmadan kısa sürede ister düz, ister dalgalı arzu ettiği modeli yaratması Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici ile çok kolay. Sahip olduğu iyon teknolojisi ile elektriklenmeyi önleyen Arzum Volume Pro, saçların kolay taranmasını ve parlak görünmesini sağlar. 21 ve 40 mm kalınlığındaki farklı seramik fırça seçenekleri ile her saç tipine ve uzunluğuna uygun şekillendirme imkanı sunar. Arzum Volume Pro, 2 kademeli ısı ayarı sayesinde farklı modellerin kolaylıkla uygulanmasını ve soğuk hava üfleme özelliği ile de şekillendirilen saç modelinin sabitlenmesini sağlar.

Annelerin mutfaktaki en büyük yardımcısı

Tüm yemekleri daha az yağ kullanarak pişiren Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü, annelerinizin vazgeçilmezi olacak. Yiyecekleri sıcak hava sirkülasyonu ile pişiren Arzum Airtasty XL, yağ kullanımını azaltarak kızartma çıtırlığında sağlıklı lezzetler elde etmeyi sağlıyor. Sebze, tavuk, balık, et ve hamur işi pişirebilme özelliğine sahip Arzum Airtasty XL’ın 80º C’den 200º C’ye kadar çıkan sıcaklık ayarının yanında, zaman ayarı ile de yemeğin ihtiyacı olan ısı ve süre kolaylıkla seçilebiliyor. Üstelik yapışmaz pişirme sepeti ve haznesi kolayca çıkarılarak bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Arzum Airtasty XL, 8 farklı otomatik pişirme programı ve dijital ekranı ile kullanım kolaylığı sağlarken, 6 litrelik geniş hazne kapasitesi ile annenizin mutfakta en büyük yardımcısı olacak. Üstelik evdesefvar.arzum.com.tr adresinde yer alan birbirinden farklı ve lezzetli tarifleri deneyimlemek de mümkün.

Anneler için sağlıklı ve lezzetli içecekler

Her alanda hayatı kolaylaştıran Arzum’un becerikli kişisel blenderı Shake’N Take ile annenize sağlığı hediye edin. Birbirinden lezzetli ve sağlıklı içecekler hazırlamaya yardımcı Arzum Shake’N Take Kişisel Blender, taşınabilir haznesi ile her yerde annenizin yanında oluyor. Özel paslanmaz çelik bıçakları ile buz kırabilme imkânı da sunan Shake’N Take, 570 ve 400 ml olmak üzere iki farklı kapasiteye sahip karıştırma şişesiyle içecekleri her yere taşıyabilme olanağı sunuyor. Shake’N Take damlamayı önleyen içme kapağı, katlanabilir taşıma halkası ve kaydırmaz silikon tutacağı ile güvenli kullanım da sağlıyor.

Evin akıllı bahçesi

Arzum’un şehirde yaşayan insanların kendi yiyeceklerini yetiştirebilmeleri için tasarlanmış topraksız tarım ekosistemi Vahaa ile iş birliği neticesinde satışa sunduğu ürünü Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile annenize, evinde taze ve lezzetli yeşillikler yetiştirme konforu hediye edebilirsiniz. Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisi ve topraksız tarım tekniği ile çalışan Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile yılın 365 günü kolay ve sürdürülebilir üretim yapılabiliyor. Böylece her mevsim taptaze yeşillikleri dalından toplayarak sağlıklı yemekler hazırlamanın keyfini sunuyor. Bir yandan hiç kimyasal kullanmadan katkısız ürünler yetiştirirken, diğer yandan ihtiyaç kadarını dalından kopararak sıfır atık oluşumuna da destek veriyor.

Vahaa Ekim Kitleri içerisinde bulunan 6 adet tohum kapsülü ve bitki besinleri Akıllı Bahçe için özel olarak üretildi. Maruldan pazıya, reyhandan fesleğene ve naneye kadar zengin çeşitli tohum kapsüllerine sahip Vahaa kitleri ile Akıllı Bahçe’de evde ufacık bir alan ayırarak bitki yetiştirebilir, Vahaa uygulamasında yer alan tarifler ile annenizle birlikte birbirinden lezzetli sofralar kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Annelere daha çok zaman kalır

Yan fırçalarıyla süpüren, döner fırçalarıyla tozları yakalayan, vakum ile derinlemesine temizleyen ve mop ile evi silen Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, evlerde dört dörtlük temizlik yaparak annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Arzum Robotek X4, akıllı telefonlarla da kolayca kontrol edilebiliyor. Akıllı Lidar Navigasyon Sistemi (LDS), Sanal Duvar Oluşturma ve Carpet Boost gibi birçok teknolojisi sayesinde birkaç tuşla evi baştan aşağı temizlemeye yardımcı oluyor. Arzum Robotek X4, halı, mermer ya da ahşap fark etmeksizin silme ve süpürme fonksiyonları ile evleri tozlardan arındırıyor. Carpet Boost teknolojisiyle halı üstünde emiş gücünü otomatik olarak artırarak, halıları derinlemesine temizliyor. Akıllı Lidar Navigasyon Sistemi (LDS) ile evin haritasını çıkararak sonraki kullanımlar için hafızasına kaydeden Arzum Robotek X4, Arzum Robot uygulaması üzerinden kolaylıkla yönetilebiliyor. Ayrıca Noktasal Temizleme özelliğiyle sadece belirlenen bölgeleri de temizleyebiliyor. 150 dakikaya kadar kesintisiz bir şekilde çalışabilen robot süpürge, tüm evi tek seferde süpürüp siliyor. Şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor ve şarjı dolduğunda temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. Arzum Robotek X4, HEPA filtresi ile toz ve alerjenleri tutuyor, son derece sessiz çalışıyor. Arzum Robotek X4 çalışırken, annenizle geçireceğiniz keyifli saatler de size kalıyor.

İnovasyonu tasarım ile birleştirerek hayatın her alanında yaşamınızı kolaylaştırmak için çalışan Arzum'un en kıymetli varlığımız annelerimize özel tüm hediye seçeneklerine arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL