• Geri dön

  • 1.618 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 995 İşletme görüntülenme


Seyahatlerinizde de şıklığınızı korumak ister misiniz? Arzum Tripper seyahat ütüsü kolay taşınabilirliği ve yüksek ütüleme performansı sayesinde kumaşının türü ne olursa giysilerinizin kusursuz bir görünüme kavuşmasını ve tatilde de şık olmanızı sağlar.

Bütün bir yıl çalıştınız ve sonunda beklediğiniz tatil geldi. Siz de tatilinde şıklığından ödün vermek istemeyenlerdenseniz Arzum Tripper seyahat ütünüzü bavulunuza koymayı unutmayın. Arzum Tripper, kolay taşınabilirliği ve yüksek ütüleme performansı ile seyahatlerinizde de şıklığınızı korumanıza yardımcı olur. Katlanabilir tutma sapı ile bavullarınızda yer kaplamayan Tripper seyahat ütüsü, seramik tabanı sayesinde size hızlı ve zahmetsiz bir ütü deneyimi sağlar.

Kusursuz bir görünüme kavuşun

Kıyafetlerin hassasiyetine göre ayarlanabilir buhar gücü sunan Arzum Tripper, kusursuz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. 680 gramlık ağırlığıyla ultra hafif olan Arzum Tripper’ı çift voltaj avantajı sayesinde yurtdışı gezilerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seyahatlerinizde en sevdiğiniz giysileri gönül rahatlığıyla giyebilmek için güçlü performansa sahip Arzum Tripper ütünüzü yanınıza almayı unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL