• Geri dön

  • 771 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Mutfağının şefi olmak isteyenler, ihtiyaç duyacağı tüm tarifleri “evdesefvar.arzum.com.tr” adresinde buluyor. Çorbalardan ana yemeklere, tatlılardan içeceklere kadar onlarca faklı kategoride yüzlerce tarifin yer aldığı web sitesi ile “Akşam ne pişirsem?” sorusu tarihe karışıyor.

Türkiye’de ilklere imza atan Arzum’un evde yemek pişirmeyi sevenlerin hayatını kolaylaştırmak için hizmete açtığı yeni web sitesi “Evde Şef Var” ile mutfağa giren herkes şefe dönüşüyor. Atıştırmalıklar, çorbalar, ızgaralar, soslar, geleneksel yemekler ve tatlılar, sıcak ve soğuk içeceklere kadar Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak’ın onlarca farklı kategoride yüzlerce sağlıklı ve besleyici tarifinin yer aldığı web sitesi, mobil uyumlu altyapısıyla sevdiklerini ya da kendini şımartmak isteyenleri mutfakta da yalnız bırakmıyor. Her geçen gün yeni tariflerin eklendiği web sitesinde, Arzum Küçük Ev Aletleri ile hazırlanabilecek özel tarifler de yer alıyor.

“Sağlıklı ve besleyici öğünlerin önünü açıyoruz”

Sağlıklı, bilinçli ve yeterli beslenmenin günümüz modern insanının en önemli sorunları arasında yer aldığını belirten Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak, “Pişirme esnasında doğru bilinen yanlışlar dolayısıyla gıdalar besin değerlerinin büyük bir kısmını kaybedebiliyor. Bu duruma bağlı olarak bugün birçok insan farkında olmadan sağlıklı ve yeterli bir şekilde beslenemiyor. Öncelikle evlerinde sağlıklı ve besleyici yemekler pişirmek isteyenlerin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiğimiz web sitemiz ‘Evde Şef Var’ ile pişirme hataları dolayısıyla yaşanan besin değeri kayıplarının da önüne geçmeye çalışıyoruz. Gıdaların doğru pişirilmesi için gereken sıcaklık, süre ve yöntemlere kadar tüm detayları en ince ayrıntısına kadar verdiğimiz tariflerimizle sağlıklı yemek pişirmek isteyenlere yardımcı oluyoruz. Sabah kahvaltısından öğlen ve akşam yemeğine hatta ara öğünlere kadar hazırlanabilecek hamur işi, ızgara, vegan ve deniz ürünlerine herkesin kendi damak zevkine özel bir tarif bulabileceği web sitemiz ile sağlıklı, bilinçli ve besleyici öğünlerin önünü açıyoruz. Web sitemiz ile ziyaretçilerimize çeşitli kategoriler altında diledikleri tarife ulaşma imkanı sunarken, Arzum Küçük Ev Aletleri’ne özel tariflerimizle ayrı bir konfor sağlıyoruz. Ziyaretçilerimiz tarif kütüphanesinden evlerinde bulunan Arzum ürününü seçerek, ürünü hangi şekilde kullanarak neler pişirileceğiyle ilgili tariflere de ulaşabiliyor” dedi.

Tamamen ücretsiz olan web sitesini evdesefvar.arzum.com.tr adresinden ziyaret edebilir, yüzlerce tariften istediğinizi deneyebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL