• Geri dön

  • 1.717 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Kişisel bakım kategorisiyle yaşamınıza güzellikler katmaya devam eden Arzum, Sevgililer Günü’nde birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor. Bakımına özen gösteren kadınların vazgeçilmezi ve favorisi olacak olan Superstar Touch ve Volume PRO ile daha parlak daha hacimli daha ışıltılı saçlara kavuşma zamanı!

Arzum Superstar Touch ile düz ve hacimli saçlar!
Kadınların hayalindeki saç düzleştirmenin en zahmetsiz ve pratik halini sunan Arzum Superstar Touch düzleştirici fırça, 14 Şubat’ta mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. Saçınızı düzleştirirken doğal hacmini de koruyarak hem düz hem dolgun saçlara kavuşmanızı sağlayan Superstar Touch ile kısa sürede harikalar yaratabilirsiniz. İyon teknolojisi sayesinde saçları tararken düzleştiren, parlaklık katan ve elektriklenmeyi önleyen Arzum Superstar Touch, bakımına önem veren kadınların beğenisini kazanıyor. Seramik plakaları sayesinde saçların yıpranmasını önleyerek daha esnek ve ipeksi saçlar elde etmenizi sağlıyor. Geniş ve sık yapılı tarak dişleri sayesinde saçı güzel bir şekilde kavrayarak daha etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayan Arzum Superstar Touch saç düzleştirici fırça, performansıyla sadece özel günlerinizde değil her anınızda vazgeçilmeziniz oluyor.

Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça: 399,90TL

Arzum Volume Pro ile tek dokunuşla kusursuz şekillendirme!

Sevdiklerinizi mutlu etmek için eşsiz bir hediye alternatifi olan Arzum Volume PRO, pratik kullanımı sayesinde kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizin gönlünü fethedecek olan Arzum Volume PRO, kadınlara saçlarındaki parlaklığı kaybetmeden evde stiline profesyonel bir dokunuş yapmalarını sağlıyor. Hava üflemeli saç şekillendirici ile saçları hızlıca kuruturken aynı zamanda şekillendirme imkanı sunuyor. Seramik şekillendirme fırçaları sayesinde ister düz ister dalgalı saçlara kavuşmanızı sağlayan Volume PRO, özel günlerin kurtarıcısı oluyor.

Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici: 399,90TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL