• Geri dön

  • 1.630 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi, kadınların ruhundan anlayan, erkeklerin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayan Arzum Kişisel Bakım Ürünleri ile şımartın. Şık ve kullanışlı tasarımları ile Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici, Arzum Bellissima Saç Kurutma Makinesi ve Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti sevdiklerinizin yaşamına güzellikler katacak.

Arzum Kişisel Bakım Ürünleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgisini her gün yaşatmak isteyenlere birbirinden şık ve kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici, Arzum Bellissima Saç Kurutma Makinesi ve Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti ile sevdiklerinizin yaşamına güzellikler katarak onları şımartın.

Arzum Bellissima ile sevdiklerinize sağlıklı ve ışıltılı saçlar hediye edin..

Sevgililer gününde sevdiğinize sağlıklı, parlak ve göz alıcı saçlar hediye etmek istemez misiniz? Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici, saçı yıpratmadan düzleştirirken aynı zamanda saçın doğal ışıltısını öne çıkarıyor, kuru ve mat saçlara ekstra ışıltı veriyor. Saçlarında farklı stilleri denemek isteyenler için tasarlanan Arzum Bellissima Glossy Saç Düzleştirici, üstün performansıyla harikulade buklelerin veya mükemmel düz saçların hayalini kuran tüm kadınları fazlasıyla mutlu ediyor.

Sevdikleriniz kendine daha fazla zaman ayırsın istiyorsanız onları, Arzum’un saçına değer veren kadınlar için tasarladığı, güçlü hava akışı ile saçı hızlı kurutma özelliğine sahip Arzum Bellissima Saç Kurutma Makinesi ile tanıştırın. İki farklı hız, üç farklı ısı ayarıyla hava üfleme özelliğine sahip Arzum Bellissima Saç Kurutma Makinesi, doğal dalgaları canlandıran difüzör ve profesyonel fön başlığı ile saçları kısa sürede kurutmaya yardım ederken sevdiklerinize daha fazla zaman kalıyor.

Stil sahibi erkekler için Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti..

Özgür ruhlu, stil sahibi ve cesur erkeklerin tüm beklentilerini karşılayan, modern tasarımları ile göz kamaştıran Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti, bakımlı olmaktan vazgeçmeyen sevdiğiniz için ideal bir hediye. Kendi stilini yaratmak isteyenlere özel tasarlanan çok fonksiyonlu erkek bakım seti; saçta, yüzde ve tüm vücutta rahatlıkla kullanılabiliyor. Şarjlı veya kablolu kullanım özelliğine sahip Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti, pil seviyesi düştüğünde yeniden şarj etmeden güç kaynağına bağlı olarak kesintisiz imkanı sağlıyor. Üstelik 90 dakikalık şarjla 60 dakika boyunca kablosuz kullanım özelliği ile ihtiyaç duyulan her an ve her yerde sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL