• Geri dön

  • 487 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA, hazırladığı CGI reklam filmleri ile 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nü kutladı. Dijital mecralarda yayınlanan filmlerde Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ve OKKA fincanları, Londra, New York ve İstanbul gibi dünyanın en önemli şehirlerinin sembol yapı ve meydanlarında konumlandırıldı. Sosyal medyada yoğun beğeniyle karşılaşan filmler ile Arzum, Türk kahvesi ve kültürünün dünyaya tanıtımını kendine misyon edişinin altını yeniden çizdi.

Arzum OKKA, UNESCO’nun Türk kahvesini, Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne dahil edilişi ve 5 Aralık’ın "Dünya Türk Kahvesi Günü" olarak kutlanışının 10. yılına özel hazırladığı reklam filmi ile sosyal medyada ses getirdi. Dev OKKA Türk Kahvesi Makinesi ve OKKA fincanlarının, CGI (Computer Generated Imagery) tekniğiyle Londra Tower Bridge, New York sokakları ve İstanbul İstiklal Caddesi gibi dünyanın en önemli şehirlerinin sembol yapı ve meydanlarıyla bütünleştirilmesiyle hazırlanan filmler, Arzum OKKA’nın Türk kahvesini sahiplenişinin adeta birer sembolüne dönüştü.

2021 yılında Meydan Arzum OKKA’nın demişti

Türk kahvesi kültürünü dünyaya yayma misyonu çerçevesinde birçok projeye imza atan Arzum OKKA, Dünya Türk Kahvesi Günü özelinde 2021 yılında New York Times Meydanı’nın en ünlü yapılarından NASDAQ binası giydirme çalışmasıyla ‘Meydan Arzum OKKA’nın’ demişti. Londra, New York ve İstanbul’un yer aldığı Dünya Türk Kahvesi Günü 2023 CGI çalışmaları ile “Sınır Tanımayan Lezzet Arzum OKKA, Dünya Türk Kahvesi Günü’nü kutladı.”

Reklam filmlerine linkten ulaşabilirsiniz:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL