• Geri dön

  • 716 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Babalar Günü’nde babasını mutlu etmek isteyenler aradığı en anlamlı hediyeyi, hayatın her alanında yaşamı kolaylaştıran Arzum’da buluyor. Arzum’un kişisel bakımına özen gösteren erkekler için geliştirdiği Arzum Speed Force Pro Erkek Bakım Seti ile babanız saç veya sakalını kesmek için ayna karşısına her geçtiğinde sizi hatırlasın ister misiniz?

Tarzından ve bakımından ödün vermeyen bir babanız varsa Arzum Speed Force Pro Erkek Bakım Seti, tam babanıza göre bir hediye. Yaşatacağı deneyimle babanıza her an kendinizi hatırlatabilir, üstün kesim performansı ile yeni stiller hediye edebilirsiniz.

Birden fazla kesim seçeneği sunuyor
Arzum Speed Force Pro Erkek Bakım Seti, saç ve sakal kesimine uygun olarak geliştirilmiş 0,5mm ile 12 mm arası farklı boyuttaki tarakları ile birden fazla kesim seçeneği sunar. Tüm saç ve sakal tiplerini kolayca kesebilen bakım seti, değiştirilebilen tarakları sayesinde birbirinden farklı stillerin yaratılmasına imkan tanır. Ense, favori, bıyık gibi zorlu alanların çizgilerinin belirginleştirilmesini kolaylaştıran setin burun ve kulak kılı düzeltici başlığı ile kişisel bakım bir üst seviyeye taşınabiliyor.

Kişisel bakım için yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldırıyor
Temizleme fırçasından kesim taraklarına kadar 12 farklı aksesuarıyla kesim sırasında ve kesim sonrasında makinenin temizlenmesi için gereken tüm parçaların yer aldığı set, yıkanabilir başlıklarıyla temizlik kolaylığı sunuyor. Li-ion pil ile daha uzun ömürlü kullanım sağlayan set, 90 dakikalık şarj ile 60 dakikaya kadar kesim yapılmasına imkan veriyor. Kablolu veya kablosuz kullanım seçenekleriyle kişisel bakım için yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldıran set, uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçaklarıyla babanızın favori ürünleri arasında yer alacak.

İnovasyonu tasarım ile birleştirerek hayatın her alanında yaşamı kolaylaştırmak için çalışan Arzum'un gücünü, desteğini ve sevgisini her zaman hissettiğimiz babalarımıza özel tüm hediye seçeneklerine satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL