• Geri dön

  • 1.666 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Sıcak yaz günlerinde Arzum kişisel bakım ürünleriyle kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Düz ya da doğal bukleli ışıltılı saçlara sahip olabilmek için Bellissima Glossy, pürüzsüz bir tene kavuşmak için Arzum Rosy Epilatör veya kilonuzu yakından izlemek için Colorfit cam baskül tam size göre.

Işıltılı saçlara, formda bir bedene ve pürüzsüz bir tene sahip olmayı kim istemez ki? Hele de yazın sıcak günlerinde bakımlı görünmek herkes için çok daha fazla önem taşıyor. Her zaman tüketicisinin yanında olan Arzum, saçına, tenine, formuna özen gösterenlere şık tasarımlı ve inovatif ürünleriyle, uygun çözümler sunuyor.

Arzum Bellissima Glossy saçınızı zarar vermeden şekillendirir
Siz de saçınız iyi göründüğünde kendini mutlu hissedenlerden misiniz? Arzum Bellissima Glossy saç düzleştirici ile güzel görünümlü saçlara kavuşabilir, yazın sıcak günlerinde ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Seramik kaplama plakaları ile saçı zarar vermeden şekillendiren Bellissima Glossy, kuru ve mat saçlarda da ışıltı etkisi yaratıyor. Aktif plaka teknolojisi sayesinde plakaların saça eşit basınç uygulamasıyla daha etkin düzleştirme sağlayan Arzum Bellissima Glossy’de her saç tipine uygun sıcaklık ayarı mevcut. Kısa sürede ısınma özelliğiyle birkaç dakikada kullanıma hazır olan Bellissima Glossy, özel tasarımıyla saçları düzleştirmenin yanı sıra doğal ve kalıcı bukleler de oluşturuyor. Glossy, bu özelliğiyle birçok saç modelini deneyimlemek isteyenler için ideal.

Uzun süreli pürüzsüzlük için Arzum Rosy Epilasyon Cihazı
Deniz sezonunun başladığı, daha hafif kıyafetlerin giyildiği bu sıcak yaz günlerinde her zaman pürüzsüz bir tene sahip olmak herkesin rüyası. Bu güzel günleri bakımlı şekilde geçirmek isteyenler için Arzum Rosy epilasyon cihazı büyük kolaylık sağlıyor. Uzun süreli pürüzsüzlük için tüyleri kökünden alan 18 cımbızlı sisteme sahip Rosy, hassas epilasyon ve hızlı uygulama amacıyla iki farklı hız ayarı sunuyor.

Hem çevre dostu hem hassas Arzum Colorfit cam banyo baskülü
Hepimiz yaz aylarında daha da fit görünmek isteriz. Yaza hazırlık yaparak geçirdiğimiz günlerin ardından, hafiflemiş olma hissi bizi daha da keyifli hale getirir. Arzum Colorfit çevre dostu cam banyo baskülü bu mutluluğunuza aracı olabilir. Tek butonla otomatik güç üretimine sahip Colorfit baskül, maksimum 150 kilogram, minimum 100 gram ağırlığı ölçebiliyor. Pilsiz kullanım teknolojisiyle çevre dostu olan Colorfit, pembe ve beyaz renkleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Kilonuzu yakından izlemek istiyorsanız Colorfit cam baskül tam size göre.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL