• Geri dön

  • 673 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum, OKKA Minio Milko ve Deminde Çay Makinesi ile yaz akşamlarının keyifli sohbetlerini unutulmaz anlara dönüştürüyor. Pratik kullanım ve temizleme kolaylığını bir arada sunan OKKA Minio Milko ve Deminde Çay Makinesi, yaz aylarında da çay ve kahve keyfinden vazgeçemeyenleri aradığı konforla buluşturuyor.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum’un, inovasyon ve tasarımı bir araya getirdiği OKKA Minio Milko ve Deminde Çay Makinesi ile yaz sohbetlerinize eşlik edecek ikramlarınızı zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. Arzum OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi ile sütlü veya klasik Türk kahveniz tam kıvamında pişerken, Arzum Deminde Çay Makinesi ile çayınız her an taze ve içime hazır olur. Size de sevdiklerinizle yaz sohbetlerinin keyfine varmak kalır.

Arkasında sadece sütlü Türk kahvesinin unutulmaz lezzetini bırakır

Her pişirmede mükemmel kıvamda, okkalı Türk kahvesi deneyimi yaşatan Arzum OKKA Minio serisinin son üyesi OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi hem klasik hem de sütlü Türk kahvesini Arzum OKKA lezzeti ve kalitesinde sunar. Tek seferde üç fincan sütlü ya da dört fincan klasik Türk kahvesi pişirebilir. Kahveyi ağır ateşte pişirerek her zaman ideal lezzetin ortaya çıkmasını sağlar. Sütlü Türk kahvesi programı ile benzersiz sütlü Türk kahvesi deneyiminin kapılarını açar. Taşma önleyici sensörleri ile köpüklü kahve keyfiniz hiçbir zaman yarıda kalmaz. Özel kaplamalı cezvesi sayesinde, sadece suyla durulanarak dahi kolayca temizlenebilen OKKA Minio Milko, arkasında sadece sütlü Türk kahvesinin unutulmaz lezzetini bırakır.

En kalabalık yaz sohbetlerinin vazgeçilmezi olacak

Paslanmaz çelik su haznesi ve bir litrelik demliği ile tek seferde daha fazla çay demleme imkanı sunan Arzum Deminde Çay Makinesi, en kalabalık yaz sohbetlerinin vazgeçilmezi olacak. Çayın lezzetini bozmayan paslanmaz çelik çay filtresi ile süzgeç ihtiyacını ortadan kaldırır, kullanım ve temizleme kolaylığını üst sıraya taşır. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile gözünüz hiçbir zaman arkada kalmaz. 360° derece dönebilen yapısıyla kullanıcısına sunum kolaylığı sağlayarak çay keyfine pratiklik kazandırır. Su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen çay makinesi, fonksiyonelliğiyle de ön plana çıkar. Kablo saklama haznesi ile kullanım sonrası şıklığını korur. Sade ve şık tasarımı ile mutfakların gözdesine dönüşür.

Yaz aylarında en güzel sohbetlerinize eşlik edecek Arzum OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi ve Arzum Deminde Çay Makinesi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL