• Geri dön

  • 1.850 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Evde temizliği kontrol altına alma zamanı! Pratik ve kolay bir kullanım sununa Arzum Olimpia Control ile evinizin her alanında derinlemesine temizliğe imzanızı atın.

Güçlü performansıylave koldan kumandasıyla işleri kolaylaştıran Arzum Olimpia Control ile evdeki hijyeni daha da artırmaya ne dersiniz? Olimpia Ailesi'nin en yeni üyesi Olimpia Control, mis gibi ve tertemiz evler vadediyor.

899W motor gücüne sahip olan süpürge, yüksek çekiş gücünü temizliğin ilk anından itibaren size hissettiriyor. Cyclone Extreme teknolojisi ve Hepa 13 filtresi ile tozların %99,9’unu hapsederek evinizde derinlemesine bir hijyen sunan Arzum Olimpia Control, toz ve alerjenlerin havaya karışmasını önleyerek evinizin atmosferinin temiz kalmasına yardımcı oluyor.

Arzum Olimpia Control'ün ergonomik tutma sapındaki kumanda sayesinde tek bir dokunuşla emiş gücü ayarlanabiliyor ve kolaylıkla kapatılabiliyor. Olimpia Control, tek tuşla çıkarılabilen ve kolay boşaltılabilen 2.2 litrelik toz haznesi ile de kesintisiz temizlik sağlıyor. Dayanıklı, geliştirilmiş hareket kabiliyetine sahip telli hortumu sayesinde de uzun ömürlü kullanımı garantiliyor.

Maksimum performans sunan Olimpia Control minimum ses ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 64 DB’lik* düşüş ses düzeyine sahip Arzum Olimpia; gri rengiyle şıklık sunuyor. Yaşam alanlarınız Arzum Olimpia ile artık daha sağlıklı!

*Minimum hız ayarında çalıştırıldığında oluşan ses seviyesi 64dB. Maximum hız ayarında çalıştırıldığında oluşan ses seviyesi 71dB.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL