• Geri dön

  • 423 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum’un çay keyfine, kullanım kolaylığı kazandırdığı Deminde Çay Makinesi, büyük kapasitesi ile uzun süre devam eden çay keyfi sunar. Aynı anda su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen Arzum Deminde, mutfakların vazgeçilmez yardımcısı olmaya aday.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum’un, inovasyon ve tasarımı bir araya getirdiği Arzum Deminde Çay Makinesi ile çay severler konfora kavuşuyor.

Arzum Deminde Çay Makinesi paslanmaz çelik ve geniş kapasiteli su haznesinin yanında, bir litrelik çay demliği ile tek seferde çok daha fazla çay demleme imkanı sunar. En koyu çay tutkunlarının ihtiyacını tek seferde karşılar. Çayın tadını değiştirmeyen paslanmaz çelik çay filtresi ile süzgeç ihtiyacı tarihe karışır. Çay yaprakları her zaman demlikte kalırken, çayın keyfi ise bardaklara dolar. Kolayca temizlenen filtre temizliğe pratiklik katar.

Zarif ve şık tasarımı ile mutfaklarda göz doldurur
Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile olası kazaların önüne geçilir. 360° derece dönebilme özelliği ile kullanıcısına sunum kolaylığı sağlar. Fonksiyonelliğini su ısıtıcısı olarak da kullanılabilmesiyle ortaya koyar. Deminde, kablo saklama haznesi ile tasarımda en ince ayrıntıların düşünüldüğünü gözler önüne sererken, kabloların yarattığı dağınık görüntüyü de ortadan kaldırır. Zarif ve şık tasarımı ile mutfaklarda göz doldurur.

Arzum Deminde Çay Makinesi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL