• Geri dön

  • 1.668 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Bayram sofralarınız için birbirinden lezzetli yemekler yaparken kullanacağınız kıymayı evde, kendiniz çekmeye ne dersiniz? Bu Kurban Bayramı’nda Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi sayesinde yemeklerinizi daha da çeşitlendirebilir, sofralarınızda şölen havası yaratabilirsiniz.

Bayram sofraları zengin yemek kültürümüzün en önemli göstergelerinden biri. Taze etten çekilmiş kıymalı yemekler veya bol baharatlı, leziz köfteler, pek çoğumuzun sofralarının olmazsa olmazları arasında. Mutfakların vazgeçilmezi olan Arzum’un inovatif ürünleri, bayram yemeklerini hazırlarken en büyük yardımcınız olabilir. Yemeklerinizde kullanacağınız kıymayı Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi ile evde kendiniz çekebilir, bayram sofralarınızı şölene çevirebilirsiniz.

Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday
Döküm gövdesi, 2000 watt motor gücü, metal dişlisi ile dayanıklı ve sağlam olan Arzum Multi Meat, üç farklı boyutta paslanmaz çelik et kıyma diskleri ve sucuk, sosis, içli köfte yapma aparatlarına sahip. Bu sayede kıymanın yanı sıra, köfte, hamburger, sucuk, sosis ve içli köfte seçenekleriyle de sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. Durdurma, geri alma düğmeleri ve itici aparatıyla size kolaylık sağlayan Arzum Multi Meat, kolay kullanımıyla da mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Ayrılabilir parçalarıyla kolay temizlenebilen Arzum Multi Meat, Inox rengi ile dikkat çekiyor.

Siz de kıymanızı evde kendiniz çekmek ve her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan kurban bayramlarındaki etlerinizi kendiniz değerlendirmek istiyorsanız Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi tam size göre.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL