• Geri dön

  • 1.795 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Herkesin vazgeçilmezi kıymalı domates soslu makarnayı kendi evinizde yapma zamanı! Gurmelere yakışır tarifleri kendi mutfağınızda kolayca uygulamak artık çok kolay. Zorlu tariflerin üstesinden kolayca gelebilen Arzum Gastromix Stand Mikser, mutfakta en büyük yardımcınız olacak.

Hamur yoğurucu, çırpıcı ve karıştırıcı olmak üzeri 3 farklı aparatı bulunan Arzum Gastromix, başa çıkamayacağınızı düşündüğünüz tarifleri bile büyük bir pratiklikle uygulamanızı sağlıyor. Bir mutfak şefinin yapabileceği her şeyi yapan Gastromix, 1200 watt motor gücü ve döküm çelik gövdesi ile en yoğun kıvamlı hamur karışımlarında bile performansını daima en üst seviyede tutuyor. 8 kademeli hız ayarı hamurunuzun veya karışımızın türüne ve yapısına göre hızı artırıp azaltmanızı sağlıyor. Bu sayede hem kontrol daima sizde oluyor hem de lezzetli tarifleri yapmak son derece kolay bir hale geliyor.

İşte tadı damağınızda kalacak ‘Domates Soslu Kıymalı Makarna’ tarifi!

https://www.youtube.com/watch?v=NI_exshSj9g

• Hamuru İçin: 300GR Un, 2 Adet Yumurta Sarısı, 1 Yemek Kaşığı Su, 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı, 1 Tutam Tuz
• Sosu İçin: 250GR Kıyma, 2 Su Bardağı Domates Sosu, 4-5 Yemek Kaşığı Rendelenmiş Parmesan Peyniri, 3-4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı

Hamur malzemelerin tümünü Gastromix ile yoğurun. Ardından hamuru 30 dakika dinlendirin. Hamuru uzun şeritler halinde kesin. Makarnaları tuzlu kaynayan suda yaklaşık 4-5 dakika pişirin. Tavada zeytinyağı ile kavurduğunuz kıymanın üzerine domates sosunu ekleyin. Ardından haşladığınız makarnalar ile kıymalı sosu tavada harmanlayın. Sunum tabağına aldığınız kıymalı makarnanızı parmesan ve fesleğen ile süsleyin. Afiyet olsun!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL