• Geri dön

  • 505 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Okula yetişme stresi ile birlikte kahvaltılar atlanırken, Arzum Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, kahvaltılara pratiklik kazandırıyor. Marifetleri sadece tost yapmakla sınırlı kalmayan Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, balıktan kırmızı ve beyaz ete kadar hazırladığı ızgaralarla da okula dönüşü lezzet şölenine dönüştürüyor.

Geliştirdiği inovatif ürünleriyle kullanıcı ihtiyaçlarına çözüm sunan Arzum, tost makinesinin pratikliğini, ızgaranın lezzet ve bol alternatif seçeneğini bir arada sunduğu Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi ile okula dönüşte de kahvaltı ve yemeklere ayrılan zamanı en aza indiriyor. Plus X Award; Dizayn ve Kullanım Kolaylığı ödülünün sahibi olan, çift taraflı kullanılabilen makine, sunduğu lezzetlerle de evlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Tost, hamburger, sıcak sandviç, ızgara hepsi bir arada

Tosttaki lezzet ve seçenek sınırlarını sadece sizin hayal gücünüze bırakan cihaz, 180 derece açılabilen üst gövdesiyle size bir tost makinesinden çok daha fazlasını sunar. Granit efektli çift taraflı ısıtıcı plakaları, ayarlanabilir üst gövdesi ve kilitlenebilir mandalı ile tostun yanı sıra hamburger, sıcak sandviç ya da ızgara yapma imkanı tanır. Yükseklik ayarı ile yiyecekleri ezmeden kolayca pişirir. Fazla yağın biriktiği yağ damlama tepsisi ile en yağlı öğünlerde bile her zaman temiz bir kullanım sunar. Ayarlanabilir sıcaklık kademeleri ile yiyecekleri ideal ısıda pişirir. El ergonomisi ile uyumlu tasarlanan tutacağı, cihazı kolay bir şekilde açmanıza ve yiyecekleri yorulmadan pişirmenize destek olur. Modern ve şık çizgileri ile gelecek tasarım beklentilerini karşılayan, basit ve pratik bir kullanım sunan cihaz, çıkarılabilen plakaları sayesinde kolayca temizlenir.

Arzum Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL