• Geri dön

  • 1.616 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum Ehlikeyf Semaver sıcacık ve taptaze çay keyfini kalabalık bayram sofralarında benzersiz bir deneyime dönüştürürken size bayram sohbetlerinin keyfini çıkarmak kalıyor.

Kalabalık bayram sofralarında sevdiklerimizle beraber yudumlayacağımız mis gibi bir çaya kim hayır diyebilir? Birçok fonksiyonu inovasyonla bir araya getirerek mutfakta hayatınız kolaylaştıran Arzum, Ehlikeyf Semaver’in kullanım kolaylığı ve şık tasarımı ile gönülleri fethediyor. Çayın en taze halini sunan Ehlikeyf Semaver, bitmeyen çay keyfi ile Kurban Bayramı coşkusuna ortak oluyor.

Şıklığı ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Ehlikeyf Semaver, 3,5 lt kapasiteli geniş su haznesi sayesinde tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı sunarak kalabalık bayram sofralarının vazgeçilmezi oluyor. Cam haznesi, paslanmaz çelik çay filtresi ve ışıklı uyarı sistemine sahip Ehlikeyf Semaver, tam kıvamında demlenen çaylar ile uzun uzun çay keyfi yapmanıza olanak sunuyor. Ehlikeyf Semaver’in akıllı sıcak su kontrolü ise hazneye su ekleyince otomatik olarak kaynatmaya başlarken, kaynama tamamlandığında yine otomatik olarak sıcak tutma moduna geçiyor. Ayrıca sahip olduğu ergonomik ısıya dayanıklı tutma sapları, ışıklı uyarı sistemi, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Mutfak dekorasyonunuza ayrı bir hava katacak olan Ehlikeyf Semaver’in siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk alternatifi bulunuyor.

Arzum Ehlikeyf Semaver ile Kurban Bayramı’nda misafirlerinizle yapacağınız uzun bayram sohbetlerinde sıcacık ve taptaze çayın keyfini çıkarın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL