• Geri dön

  • 1.781 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yeni yılda lezzetli sofralar kurmak artık Arzum’la çok kolay! Megablend El Blender Seti’yle birbirinden lezzetli tarifler hazırlayabilir, Waffy Max Waffle Makinesi’yle yeni yıla tatlı bir giriş yapabilirsiniz…

Megablend El Blender Seti’yle yılbaşında imza yemekler!

Kendi mutfağınızın şefi olmanızın zamanı geldi! Megablend El Blender Seti, yeni yıl sofralarınızda en lezzetli yemekleri kısa sürede hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Yılbaşında, kalabalık sofralarınız için zaman kazandıran el blender seti, yemek yapmayı keyifli ve kolay hale getiriyor. Megablend, çırpıcı ve doğrayıcı aksesuarı ile yemek aşamalarını hızlıca geçmenize olanak sağlıyor. Kek hamuru, bebek maması, krema hazırlamak ya da çorba karıştırmak gibi zahmetli işlemleri dakikalar içerisinde yaparak size büyük rahatlık ve pratiklik sunuyor.

1500 ml büyük doğrayıcı haznesi sayesinde büyük porsiyonları kolayca hazırlamanızı sağlayan mutfaktaki yardımcınız Megablend, paslanmaz çelik, çift katlı ve çift taraflı bıçaklarıyla et, sebze, soğan, meyve, fındık gibi yiyecekleri hızlı bir şekilde parçalamanıza olanak veriyor. 1000W motor gücü ve tırtıklı 4 bıçaklı el blenderı ile de sert yiyecekleri bile kısa sürede homojen bir kıvama getirebiliyorsunuz.

Üstün performansıyla kendine hayran bırakan Megablend ile artık mutfakta harikalar yaratma sırası sizde…Sofranızla yeni yılın parlayan yıldızı siz olun!

Megablend El Blender Seti Fiyat: 499,90TL

Waffy Max ile yeni yıla tatlı bir giriş yapın!

Yeni yılda sevdiklerinize küçük sürprizler hazırlamanıza imkan sağlayan Arzum Waffy Max, tatlı severlerin vazgeçilmezi oluyor. Yılbaşında misafirleriniz için hazırlayacağınız waffle’lar ile yeni yılın ilk dakikalarına tatlı bir giriş yapabilirsiniz.

Waffy Max, yapışmaz granit plakaları sayesinde en lezzetli waffle tariflerinizi evde dilediğiniz zaman kolaylıkla hazırlamanızı sağlıyor. Mutfağınızda yer kaplamayan ideal boyutuyla cezbeden Waffy Max, her zevke göre 4 farklı renk alternatifi sunuyor.

Yeni yılda sevdiklerinize ister Waffy Max ile pişirdiğiniz tadı damaklarında kalacak waffle’lar ikram edin, isterseniz hediye ederek tatlı bir yıl geçirmelerini dileyin!

Waffy Max Waffle Makinesi: 569,90TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL