• Geri dön

  • 1.882 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Geleneksel Türk yemeklerinin eşsiz lezzeti, Arzum’un yeni ürünü Maxi Grill Pro ile sofralarınıza geliyor. Çıtır çıtır lahmacundan bazlamaya, ev yemeklerinden çeşit çeşit ızgaraya, kekten böreğe pek çok lezzetli tarifi pişirebileceğiniz Arzum Maxi Grill Pro mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Türk mutfağının geleneksel lezzetleri hepimiz için vazgeçilmezdir. Ailelerin keyifle bir araya geldiği sofraları her gün farklı yemeklerle donatabilmek ise ayrı bir maharet gerektirir. Arzum’un çok fonksiyonlu yeni ürünü Maxi Grill Pro ile maharetinizi artırmanın keyfine varacaksınız. Çıtır çıtır lahmacundan çeşit çeşit ızgaraya, sulu yemeklerden bazlamaya, kekten böreğe kadar Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini pişirebileceğiniz Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici, ‘Bugün ne pişirsem?’ derdine son verirken mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Keyifli sofralar için Maxi Grill Pro
Türk mutfağının en sevilen lezzetleri ile sofralarınızı şenlendiren Arzum Maxi Grill Pro’nun 2200 W gücü, hassas termostat ayarı, alt ve üst rezistans kontrol sistemiyle ihtiyacınız olan ısı ve fonksiyonu kullanabilir, her türlü yemeği pişirebilirsiniz. Izgara olarak kullanımının yanı sıra, pişirici tel sayesinde lahmacun gibi tarifleri kolayca yaparken döküm tepsi ile lezzetli sulu yemek, börek, kek gibi farklı tarifleri hazırlayabilirsiniz. Sıcak tutma, alt ısıtıcı, alt ve üst ısıtıcı ile express alt ısıtıcı gibi fonksiyonları bulunan Arzum Maxi Grill Pro, Inox, Nar ve Dreamline gibi renk seçenekleriyle mutfağınıza şıklık katacak.

‘Bugün ne pişirsem?’ derdine son vermek istiyorsanız Arzum Maxi Grill Pro Multi tam size göre.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL