• Geri dön

  • 84 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Kıvırcık veya dalgalı saçlar, doğal görünümlü benzersiz bukleler ya da omuzlardan aşağı akıp giden ipek gibi düz saçlar, Arzum Trendcare Serisi ile saçların her an her yere hazır. Profesyonel saç kurutma makinesi, ince ve geniş saç düzleştirici, wag maşası ve saç şekillendirme setinin bulunduğu seri ile ev konforunda yılın saç trendlerini sen belirle.

Geniş ürün gamı ile her ihtiyaca uygun bir çözümün bulunduğu Arzum Trendcare Serisi ile yeni modeller ve denemelerle yeni trendler yaratmaya hazır mısın? Kıvırcık, düz ya da dalgalı fark etmeksizin istediğin saç şekli artık uzun süreler uğraşmadan seninle.

Trendcare Saç Şekillendirme Seti’nin 3’ü 1 arada değiştirilebilir başlığı ile doğal görünümlü yumuşak, sık ve geniş bukleler Trendcare Serisi’nin yeni ürünü Trendcare Saç Şekillendirme Seti, saçlardaki doğal görünümlü sık, geniş ve yumuşak buklelerin yeni tanımı. 130°C ila 210°C arasındaki sıcaklık ayarı ile saçlarınızın ya da sizin ihtiyacınıza cevap verir. 3’ü 1 arada değiştirilebilir, bubble, 38 ve 25 mm başlıkları ile yumuşak, geniş ve sık buklelerin önünü açar. Seramik plakalar saçların yüksek sıcaklıkta zarar görmesini önleyerek saçlara kolayca şekil verilmesini sağlar. Soğuk tutma ucu ve 60 dakikalık otomatik kapanma özelliği ile her an güvenli bir kullanıma imkân tanır.

Trendcare Profesyonel Saç Kurutma Makinesi

Arzum’un yeni ürünü Trendcare Profesyonel Saç Kurutma Makinesi, saçınızı kolayca kuruturken, istediğiniz gibi şekillendirme imkanı da sunuyor. Kuaför salonlarında kullanılan fön makinelerinin bütün özelliklerine sahip yeni Arzum Trendcare Profesyonel Saç Kurutma Makinesi, ev konforunda saç stilinizi yeniliyor. 2100 W güce sahip profesyonel AC motor saç kurutma makinesiyle saçınıza farklı modelleri kolaylıkla uygulayabilir ve soğuk hava üfleme özelliğiyle de saç modelinizi kolaylıkla sabitleyebilirsiniz. 2 farklı ısı ayarı ve artırılabilir hız ayarı sayesinde her ısı kademesinde kullanım kolaylığı sağlar. Doğal dalgaları canlandıran difüzör ve profesyonel fön başlığı ile çok kullanışlı.

Trendcare İnce Saç Düzleştirici saçta kolayca kayar, ışıltılı bir etki yaratır

Görenleri kıskandıran düz saçlar için tasarlanan Trendcare İnce Saç Düzleştirici, seramik turmalin kaplı ısıtıcı plakaları ile saçların zarar görmesini önler. Özel kaplaması ile maşa saçta kolayca kayar ve ışıltılı bir etki yaratır. İnce ya da kalın her saç tipine uygun sıcaklık ayarı ile saçınıza uygun sıcaklık ayarını seçmenize imkan tanır. 230°C profesyonel sıcaklık ayarı ile saçları kolayca şekillendirir, istediğiniz ideal görünüme kavuşturur. 110 mm ekstra uzun ve kaygan plakaları ile hızlı bir düzleştirme sağlar. Ultra-Hızlı ısınma özelliğiyle kısa sürede kullanıma hazır olur. Otomatik kapanma özelliği ile kullanılmadığı andan itibaren 30 dakikada otomatik olarak kapanır, olabilecek kazaların önüne geçer ve enerji tasarrufuna yardımcı olur. Özel tasarım gövdesi sayesinde hem düz saçlara hem de göz alıcı buklelere imkan tanır. Soğuk tutma ucu kolay bir kullanım sunar. Otomatik kapanma özelliği ile her an güvenle kullanılır. Plaka kilitleme fonksiyonu güvenli ve kolay bir saklama sağlar.

Trendcare Geniş Saç Düzleştirici ile saçlar çok daha kısa sürede düzleşir

Ekstra uzun ve geniş plakaları daha çok daha fazla saç tutamını alarak düzleştirmeyi deneyimini kolaylaştıran Trendcare Geniş Saç Düzleştirici sayesinde uzun saatler boyunca hazırlanmak tarihe karışıyor. Ultra hızlı ısınma özelliği ile kullanıma hazır hale gelen ürün aynı zamanda otomatik kapanma özelliğiyle de kullanıcısına pratiklik kazandırıyor. 150 °C ve 230°C arasında sunduğu tam beş farklı sıcaklık ayarına göre saçlarınızın ihtiyaç duyduğu düzleştirmeyi kolayca sağlıyor.

Trendcare Wag Maşa ile geniş, belirgin ve doğal dalgalı saçlar, kusursuz buklelere sahip olmak artık çok kolay

Isıyı eşit dağıtan ve saçı koruyan seramik kaplama şekillendirici plakaları ile Trendcare Wag Maşası sayesinde geniş, belirgin ve doğal dalgalı saçlar, kusursuz buklelere sahip olmak artık çok kolay. Hem de saçlarınızı yıpratmadan. 120°C ila 200°C arasında istediğiniz ve ihtiyacınız olan sıcaklığı seçerek ulaşmak istediğiniz görünüme kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hızlı ısınma teknolojisi ile 45 saniyede kullanıma hazır olan maşanın akıllı zamanlayıcısı sesli uyarı vererek maşanın saçta ne kadar süre bekletilmesi gerektiğini hatırlatır. Böylece saçlar aşırı ısıdan ve yıpranmadan korunur. Soğuk tutma ucu ile şekillendirme sırasında güvenli bir kullanım sunar. LED ekranı ile kullanıma hazır olduğunu gösterir. Otomatik kapanma özelliği ile cihaz açık unutulduğunda ya da kullanılmadığında 30 dakika sonra kapanır. 16 mm maşa çapı ile geniş, belirgin ve doğal bukleler yaratır.

Arzum Trendcare Serisi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL