• Geri dön

  • 1.089 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi en güzel kişisel bakım ürünleri ile şımartın. Şık ve kullanışlı Arzum Kişisel Bakım ürünleri ile sevginizi her gün göstererek, sevdiklerinizin yaşamına güzellikler katın.

Tasarımlarıyla her alanda hayatınızı kolaylaştıran Arzum, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgisini her gün yaşatmak isteyenlere birbirinden şık ve kullanışlı hediye seçenekleri sunuyor. Arzum Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça ve Arzum Profön Neo Profesyonel Saç Kurutma Makinesi, Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendiricisi ve Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Setleri ile sevdiklerinizin yaşamına güzellikler katarak onları şımartın.

İpeksi ve parlak saçlar

Sevgililer gününde sevdiğinize sağlıklı, parlak ve göz alıcı saçlar hediye etmek istemez misiniz? Arzum Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça ile saçlarınızı tararken bir yandan da hızlı ve kolayca düzleştirebilirsiniz. Geniş ve sık seramik tarak dişleri saçı kavrayarak daha etkili bir düzleştirme sağlarken, soğuk tarak uçları şekillendirme esnasında kullanım kolaylığı sunar. Saçın doğal hacmini koruyan ve saçta kolayca kayan özel tasarımıyla öne çıkan Arzum Superstar Touch, turmalin kaplaması sayesinde saçlarınızdaki elektriklenmeyi önleyerek ipeksi ve parlak görünüm sağlar. Her saç tipine uygun olarak 160⁰C’den 220⁰C’ye kadar ayarlanabilir sıcaklığa sahip, hızlı ısınabilen Arzum Superstar Touch düzleştirici fırça, saçınızı ideal bir görünüme kavuşturur. 30 dakika sonra otomatik kapanma özelliğiyle güvenliğinizi de düşünür. Arzum Superstar Touch, mükemmel düz saçların hayalini kuran tüm kadınları fazlasıyla mutlu ediyor.

Saçına değer veren kadınlar için

Sevdikleriniz kendine daha fazla zaman ayırsın istiyorsanız onları, Arzum’un saçına değer veren kadınlar için tasarladığı Arzum Profön Neo Profesyonel Saç Kurutma Makinesi ile tanıştırın. Arzum Profön Neo’nun 2300 W motor gücü ile saçınızı hızlıca kurutabilir ve kolayca şekil verebilirsiniz. İnce form başlığı, maksimum hava üfleme basıncı ile saçlarınızı kolay şekillendirmenize yardımcı olurken; profesyonel difüzör başlığı ise saçlarınıza ekstra hacim kazandırmanıza ve doğal dalgalara sahip olmanıza imkan tanır. 3 kademeli ısı ayarı ve 2 kademeli hız ayarına sahip Arzum Profön Neo ile evinizde profesyonel saçlar yaratmak mümkün. Ayrıca biriken saç ve tozları kolayca temizleyebileceğiniz çıkarılabilir hava filtresi ile kullanım kolaylığı sağlar. Arzum Profön Neo nar rengi ve şık tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

İster düz ister dalgalı şekillendirme

Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendiricisi ile saçınızı kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşturmak ve iyi hissetmek elinizde. 1200 watt motor gücüne sahip Volume Pro ile saçlarınızı rahatça kurutabilir, güzelce şekillendirebilirsiniz. Sahip olduğu iyon teknolojisiyle elektriklenmeyi önleyen Arzum Volume Pro, saçlarınızın daha kolay taranmasını ve parlak görünmesini sağlar. Arzum Volume Pro, 21 ve 40 milimetrelik seramik fırçalarıyla her saç tipi ve uzunluğuna göre ister düz ister dalgalı şekillendirme imkânı sunuyor. Soğuk hava üfleme özelliğiyle de saçınızı şekillendirdikten sonra sabitlemeniz mümkün. Kurutma başlığı ile hava akışını yoğunlaştırarak hızlı kurutma sağlayan Arzum Volume Pro, 2 kademeli hız ve ısı ayarı, pratik kullanımıyla hayatınızı kolaylaştırıyor. Saçınızın doğallığını bozmadan istediğiniz tarzı yaratabilmek için Arzum Volume Pro sevdiğinize yeter.

Kusursuz ve hızlı tıraş kolaylığı

Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Setinin daha keskin ve uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçakları maksimum hassasiyet sağlarken 0.5 mm hassasiyetle 40 farklı kesim ayarı ve şekillendirme sağlıyor. XL saç ve sakal kesme başlığı, 2 farklı ayarlanabilir saç ve sakal tarağı, folyo tıraş başlığı, burun ve kulak kılı düzeltici, detay düzeltici ve tarak olmak üzere geniş aksesuar seçeneklerine sahip Arzum Trace Pro 9 in 1, vücudun tüm bölgelerinde kullanım kolaylığı sunuyor. 1 saat şarj ile 60 dakikalık kullanım sağlayan Arzum Trace Pro 9 in 1, pil seviyesi düştüğünde yeniden şarj etmeden güç kaynağına bağlı olarak kablolu veya şarjlı kullanım özelliğine de sahip. Üstelik bıçak ve tarakları gövdeden kolayca çıkarılabilir ve daha iyi bir performans için musluk altında yıkanabilir veya temizleme fırçası ile temizlenebilir. Arzum Trace Pro 9 in 1’in uzun ömürlü lityum iyon pili yüksek performanslı kullanım sağlar. Kolay tıraş deneyimi sağlayan Arzum Trace Pro 9 in 1 sevdiğinizin tarzınızı yansıtırken hızlı tıraş keyfi sunuyor.

Bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizin yaşamına güzellik katacak tüm Arzum kişisel bakım ürünlerine, Arzum satış noktalarından, online mecralardan ve arzum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL