• Geri dön

  • 419 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum’un, görünümüne önem veren ve stil sahibi erkeklere özel geliştirdiği Speed Force Erkek Bakım Setleri, tasarım ve performanslarıyla erkeklerin hayatını kolaylaştırıyor. Speed Force Pro 12 in 1 ve Speed Force 5 in 1 ürünleriyle farklı ihtiyaçlara göre erkek bakım seti alternatifleri sunan Arzum, erkeklerin her ortamda stillerini ortaya koymasını sağlıyor.

Arzum’un özgür ruhlu, stil sahibi erkeklerin kişisel bakım beklentilerini karşılamak için geliştirdiği Speed Force Erkek Bakım Setleri, performans, tasarım ve kullanım pratikliği ile kullanıcılardan tam not alıyor. Erkek kişisel bakımında en ince detayların düşünüldüğü 12 aparatı ile Speed Force Pro 12 in 1, saç ve sakalda yeni stillerin önünü açıyor. Erkeklerin sakal bakım ihtiyaçlarına göre tasarlanan Speed Force 5 in 1’de bulunan sakal kesme başlığı, üç farklı sakal tarağı, burun ve kulak kılı düzelticisi ile erkekler aradıkları kişisel bakım deneyimiyle tanışıyor.

Kişisel bakımı uçtan uca ele alıyor
Saç ve sakal kesimi için 12 farklı aksesuara sahip Speed Force Pro 12 in 1 saç kesme başlığı, sakal kesme başlığı, 3 ila 12 mm arasında değişen 4 farklı saç tarağı, 3 ila 5 mm arasında değişen 3 sakal tarağı ile bakımlı erkeklerin saç ve sakalda aradıkları tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Folyo tıraş başlığı, burun ve kulak kılı düzeltici, detay düzeltici başlığı ile kişisel bakımı uçtan uca ele alıyor. Saklama çantası ile dağınıklığı ve parçaların kaybolma riskini ortadan kaldırarak bakımlı erkeklerin elindeki en güçlü kozu, seyahatlerde de kolay bir şekilde yanlarında taşımasına yardımcı oluyor.

Kişisel bakımı özgürleştirir
Daha keskin ve uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçakları ile kullanım esnasında maksimum hassasiyet sağlayan bakım seti, saç ve sakallarda hızlı bir kesim deneyimi sunar. İdeal boyuttaki sakal düzeltici başlık, yüzün tüm kıvrımlarına kolayca ulaşır. Folyo tıraş başlığı, yanak, boyun ve çene gibi zorlu bölgelerin tıraş edilmesini zahmetsiz bir hale getirir. Detay düzeltici başlık, küçük ayrıntıların gözden kaçmamasına yardımcı olur. Burun ve kulak kılı düzeltici başlık ise kişisel bakımda en titiz erkeğin bile beklentilerini karşılar. 0,5 mm’ye kadar hassas bir kesim sunan Speed Force Pro 12 in 1, 90 dakika şarjla 60 dakika boyunca kablosuz kesim imkanı sunar. Kablolu ve kablosuz kesim imkanıyla da kişisel bakımı özgürleştirir. Yıkanabilen başlıkları ile üstün kesim performansını uzun süre korur.

Erkeklere beklentilerinin üstünde cevap verir
3 ila 5 mm arasında ayarlanabilen sakal kesim başlıkları ve 12 farklı kesim ayarı ile Speed Force 5 in 1, yeni bir stil isteyen erkeklerin ihtiyacına cevap verir. 0,5 mm’ye kadar hassas kesimlere imkan tanıyan bakım seti, yıkanabilen başlıkları, kablolu ve kablosuz kullanım özellikleriyle erkeklere kişisel bakımda beklentilerinin üstünde cevap verir. Burun ve kulak kılı düzeltici aparatın yanı sıra sakal düzeltici başlığı ile her bölgedeki farklı ihtiyaçları karşılar.

İnovasyonu tasarım ile birleştirerek hayatın her alanında yaşamınızı kolaylaştırmak için çalışan Arzum'un ürünlerine arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL