• Geri dön

  • 1.674 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Kişisel bakım kategorisiyle yaşamı güzelleştirmeye hız kesmeden devam eden Arzum bu kez saç bakımında fark yaratan Trendcare serisiyle dikkat çekiyor. İnce saç düzleştirici, geniş saç düzleştirici ve saç kurutma makinesinden oluşan Trendcare serisi saçlarda yarattığı sağlıklı ve göz alıcı formlarla tüm kadınların yeni gözdesi olmaya şimdiden aday.

Arzum, kişisel bakım ürünleriyle kendine özen gösteren tüm kadınların favorisi olmaya devam ediyor. Özellikle ışıltıyla parlayan sağlıklı saçlara sahip olmaktan vazgeçmeyenler Arzum’un yeni saç bakım serisi Arzum Trendcare ile hayallerinin ötesinde bir saç bakımıyla tanışıyor. Seriyi oluşturan Trendcare geniş saç düzleştirici, ince saç düzleştirici ve Trendcare saç kurutma makinesiyle güçlü ve sağlıklı saçlar artık hayal olmaktan çıkıyor.

Arzum Trendcare saç düzleştirici

Arzum Trendcare serisinin ilk ürünü ince saç düzleştirici seramik turmalin plakaları sayesinde yüksek ısıda saçların zarar görmesini önleyerek saçta kolayca kayıyor ve ışıltı etkisini maksimum seviyeye taşıyor. Özel tasarımıyla saçları düzleştirmenin yanı sıra mükemmel buklelere sahip olmak isteyenlerin de favorisi olmaya aday Trendcare ince saç düzleştirici 230 °C ayarlanabilir profesyonel sıcaklık ayarı ile saçlara mükemmel bir görünüm kazandırıyor. Ekstra uzun kaygan plakalar sayesinde hızlı düzleştirme sağlıyor ve 30 dakika sonra otomatik kapanma özelliği ile olabilecek kazaların önüne geçiyor. Gereksiz enerji tüketimini de minimize eden Trendcare ince saç düzleştirici, ultra hızlı ısınma özelliğiyle kısa sürede kullanıma hazır hale geliyor.

Arzum Trendcare geniş saç düzleştirici

Arzum Kişisel Bakım Serisinin en yenisi Trendcare Geniş Saç Düzleştirici, saçların yüksek sıcaklıkta zarar görmesini önleyen seramik turmalin kaplama plakaları sayesinde saçta kolayca kayarak ışıltı etkisi yaratıyor. 230°C ayarlanabilir profesyonel sıcaklık ile saçlara mükemmel bir görünüm kazandıran düzleştirici ekstra geniş ve uzun kaygan plakalar sayesinde saçlarda kısa sürede düzleşme etkisi yaratıyor. 30 dakika sonra otomatik kapanma özelliği ile olabilecek kazaların önüne geçerek pratik bir kullanıcı deneyimi sunan Trendcare saç düzleştirici gereksiz enerji tüketimini de minimize ederek sahip olduğu ultra hızlı ısınma özelliğiyle kısa sürede kullanıma hazır oluyor.

Arzum Trendcare saç kurutma makinesi

Kısa sürede rahatça kurutulan saçlar için tasarlanan Arzum Trendcare serisinin saç kurutma makinesi ile kolayca şekillenen sağlıklı saçlar kadınların vazgeçilmezi oluyor. 2200 W motor gücü kapasitesiyle güçlü bir hava akışı oluşturarak saçı kolayca kurutarak kısa sürede şekillendirebilen Arzum Trendcare saç kurutma makinesi, iki farklı hız seçeneği ve üç farklı ısı ayarıyla saçın doğal dalgalarını canlandırıyor ve özel fön başlığıyla saçları mükemmel biçimde şekillendiriyor.

Detaylı bilgi için:https://www.arzum.com.tr/ 



Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL