• Geri dön

  • 1.606 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Her alanda yaşamı güzelleştiren Arzum, en değerli varlığımız annelerimizi ışıltısıyla göz kamaştıran saçlara kavuşturuyor. Annelerimizin evden çıkmadan kolaylıkla kuaförde yapılmış gibi görünen saçlara sahip olmaları Arzum saç şekillendiriciler ile artık hayal değil.

Birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara sahip kişisel bakım kategorisi ile Arzum, bu Anneler Günü’nde de tüm anneleri mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. Arzum Volume Pro Ultra Hava Üflemeli Şekillendirici ve Arzum Superstar Pro Saç Düzleştirici Fırça ile saçınızı kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşturmak çok kolay.

Yumuşacık parlak saçlar hayal değil.

Saçınızın doğallığını ve yapısını bozmadan kısa sürede ister düz ister dalgalı hayal ettiğiniz modeli yaratmak Arzum Volume Pro Ultra Hava Üflemeli Şekillendirici ile çok kolay. 1200 W motor gücüne sahip Volume Pro Ultra’nın 4’ü 1 arada özelliği saçlarınızı tek bir geçişle kurutur, dolaşıklıkları açar, düzleştirir ve şekillendirir. Sahip olduğu quad iyon teknolojisi ile 4 kanaldan iyon üfleyerek elektriklenmeyi önleyen Volume Pro Ultra, ekstra yumuşak saçlar sunar. Parlak ve sağlıklı saçlar için keratin, argan ve hidistan cevizi yağları ile zenginleştirişmiş fırçası oval tasarımı ile de saçlara hacim kazandırır. Volume Pro Ultra, 3 kademeli ısı ayarı sayesinde saçınıza farklı modelleri kolaylıkla uygulamanızı ve soğuk hava üfleme özelliği ile de şekillendirdiğiniz saç modelini sabitlemenizi sağlar.

Saçlarınızı tararken düzleştirin.

Arzum Superstar Pro Saç Düzleştirici Fırça ile saçlarınızı tararken bir yandan da hızlı ve kolayca düzleştirebilirsiniz. Gelişmiş iyon jeneratörü ve seramik kaplı dişleri saçın elektriklenmesini önler, parlak ve kusursuz görünüme kavuşturur. MCH teknolojisi sayesinde çabucak kullanıma hazır hale gelen Superstar Pro, her saç tipine uygun sıcaklık ayarı ile saçınız için ideal sıcaklığı seçmenizi sağlar. Superstar Pro, soğuk tarak uçları ile şekillendirme esnasında rahat kullanım sunarken, geniş seramik kaplı dişleri sayesinde saçlarınız en mükemmel şekilde düzleşir. Otomatik kapanma özelliğine sahip Superstar Pro, cihazınızı açık unutsanız dahi 30 dakika sonrasında kapanarak güvenli kullanım sağlar. Toprak ve okyanus renk seçenekleriyle de tüm annelerin zevkine uygun alternatifler sunar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL