• Geri dön

  • 1.651 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yenilikçi tasarımı ve kolay kullanımıyla fark yaratan Arzum Olimpia Control ile evlerinizde derinlemesine temizlik ve hijyenin kontrolü elinizin altında. Üstün teknolojisiyle toz ve alerjenlerin havaya karışmasını önleyen Arzum Olimpia Control sayesinde yaşam alanlarınızdaki temiz atmosferin keyfini çıkarın.

Sonbaharın gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte evlerde hijyeni sağlamak daha da önemli hale geldi. Arzum Olimpia Control’ün Cyclone Extreme teknolojisi, yüksek emiş gücüyle derinlemesine temizlik sağlar ve evde ihtiyacınız olan atmosferi yaratır. Size de sadece temiz evin keyfini çıkarmak kalır.

Arzum Olimpia Control, HEPA 13 filtresiyle çekilen havadaki toz ve alerjenlere karşı temiz hava çıkışı sağlar. 2 aşamalı filtreleme sistemi sayesinde ise tozları yüzde 99. 9 oranında hapsederek sizi ve ailenizi korur. Ergonomik tutma sapındaki kumanda ile Arzum Olimpia Control’ün emiş gücünü tek bir dokunuşla ayarlayabilir işiniz bittiğinde de kolayca kapatabilirsiniz.

LED göstergesi, motor koruyucu filtrenin tıkanması veya boru ve fırçada oluşacak tıkanıklıklarda size uyarı vererek süpürgenizin performansını korur. Dayanıklı, geliştirilmiş hareket kabiliyetine sahip telli hortumu sayesinde de uzun ömürlü kullanım sunar.

Tek tuşla çıkar kolayca temizle

Arzum Olimpia Control, 899 watt motor gücü ve yüksek performansının yanı sıra oldukça sessiz olmasıyla da çok kullanışlı. Minimum hız ayarında çalıştırıldığında sadece 64, maksimum hız ayarında çalıştırıldığında ise 71 desibel ses oluşturan Arzum Olimpia Control hem sizin hem de sevdiklerinizin rahatını düşünür.

Evdeki temizliğin ardından sıra süpürgenizin temizliğine geldiğinde de işiniz çok kolay. 2.2 litrelik geniş toz haznesi sayesinde ara vermeden tüm evinizin temizliğini bitirebileceğiniz Arzum Olimpia Control’ün geniş toz haznesini tek tuşla çıkarıp tek seferde kolayca boşaltabilirsiniz.

Yenilikçi tasarımıyla fark yaratan, gri rengiyle şık bir görünüme sahip Arzum Olimpia Control ile evinizde derinlemesine hijyen ve temiz bir ortam sağlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL