• Geri dön

  • 1.883 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, hijyenik ve sağlıklı yemek rutininize nerede olursanız olun devam etmenizi sağlıyor. Ofiste ya da okulda güvenle tüketebileceğiniz yemeklerle, bu sonbahar içiniz rahat edecek.

Sağlıklı beslenme rutinine nerede olursa olsun dikkat edenlerin gözdesi Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, odağımıza hijyeni aldığımız bugünlerde güven veren bir yol arkadaşı oluyor.Türkiye'de bir ilk olan ve çıktığı ilk günden bugüne çok tercih edilen elektrikli sefer tası, ofiste ya da okulda vazgeçilmez olmaya aday. Hijyenik ve sağlıklı beslenmeye yardımcı olan sefer tası, aynı zamanda gıda alerjisi olanların da gözdesi. Evde güvenle yaptığınız, beslenme şeklinize uygun yemekleri Foodie ile pratik bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz.

İki yemek kabı ve bir tabağa sahip olan Foodie ile birden fazla yemeği 12 dakika gibi kısa bir sürede ısıtabilirsiniz.

Dilerseniz evde güvenle hazırladığınız yemekleri yanınıza alabilir, dilerseniz de buharda pişirebileceğiniz tüm lezzetler ile ofiste ya da okulda kolaylıkla sağlıklı beslenebilirsiniz.

Şık tasarım, kolay taşıma

Şık ve kompakt tasarımı, çevre dostu taşıma çantası ile çantanızda ya da elinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, eğlenceli dış yüzeyi ile dikkat çekiyor.

Arzum Foodie Elektrikli Sefer Tası Fiyat: 479,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL