• Geri dön

  • 2.007 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yılbaşı akşamıhazırlıklarının ve lezzetlerinin vazgeçilmezi Arzum, bu yıl da mutfakta iş başında! Pratik ve hızlı hazırlık yapmanızı sağlayacak, sımsıcak tatları masanıza taşıyacak nar renkli Arzum'lar keyfinize keyif katmaya hazır.

Arzum Cookart Color Fırınla Sımsıcak Lezzetler

Hindiler, tavuklar, soslu makarnalar, balıklar ve dahası! Arzum Cookart Color fırın, 50 litrelik iç hacmiyle kalabalık yeni yıl sofralarının ana yemeklerine imzasını atıyor. İki farklı tepsi seçeneği ve ızgarasıyla, birbirinden farklı yemeklerin hazırlamasını sağlayan fırın, nar kırmızısı rengiyle muhteşem bir hediye alternatifi de oluyor. Maksimum ısı yalıtımı sağlayan çift camıyla tasarruf da sunan Arzum Cookart Color fırın ile yılın son gününde enfes yemeklerinizi masaya taşımaya ve sevdiklerinizi mutlu etmeye hazır olun.

Arzum Cookart Color Fırın Fiyat: 733,11 TL

Arzum Gastromix Stand Mikser İle Yeni Yıl Tatlısı

Yeni yıldakekler, çörekler ve lezzetli atıştırmalıklar Arzum Gastromix Stand Mikser'den sorulur! Yumurta beyazı, krema, pandispanya ve mayonez gibi karışımlar için çırpıcı aparata sahip mikserle yeni yıla tat katın. Hamur yoğurucu aparatıyla lezzetli ekmeklere de imza atmanızı sağlayacak mikser nar kırmızısı rengiyle muhteşem bir hediye alternatifi de oluyor.

Arzum Gastromix Stand Mikser Fiyat: 2.349,91 TL

Arzum Hestia Multi Blender Set ile mutfakta 5'te 5!

Yeni yıl gecesi doğrama, rendeleme, çırpma, dilimleme, karıştırma görevini Arzum Hestia Multi Blender Set'e bırakın. Keskinliğini uzun süre koruyan tırtıklı, çift taraflı paslanmaz çelik bıçaklara sahip mikser, 1500 watt motoru ile saniyeler içerisinde size yardımcı oluyor. Sebze ve meyveleri kolayca ezip, püre ve ayran yapmaya uygun 800 ml kapasiteli özel ölçü kabına sahip set nar kırmızı rengiyle yemek yapmayı sevenler için muhteşem bir hediye alternatifi.

Arzum Hestia Multi Blender Set Fiyat: 469,91 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL