• Geri dön

  • 1.581 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Kurban Bayramı’nda kurban etlerinden kıyma hazırlayarak zengin sofralar kurmak Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi ile artık çok kolay. Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi sayesinde birbirinden lezzetli yemekler yaparken kullanacağınız kıymayı evde kendiniz çekebilir, Kurban Bayramı’nda sofralarınızda şölen havası yaratabilirsiniz.

Bayram sofraları zengin yemek kültürümüzün en önemli göstergelerinden biri. Taze etten çekilmiş kıymalı yemekler veya bol baharatlı, leziz köfteler, pek çoğumuzun sofralarının olmazsa olmazları arasında. Ancak kurban etlerinden kıyma hazırlamak ise oldukça zahmetli. İnovatif tasarımlarıyla yemek pişirmeyi keyfe çeviren Arzum, Multi Meat Kıyma Makinesi ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi ile yemeklerinizde kullanacağınız kıymayı evde kendiniz çekebilir, bayram sofralarınızı şölene çevirebilirsiniz.

Döküm gövdesi, 2000 watt motor gücü, metal dişlisi ile dayanıklı ve sağlam olan Multi Meat, üç farklı boyutta paslanmaz çelik et kıyma diskleri, bıçakları ve karıştırıcı çubuğu ile eti en pratik şekilde hazırlamanıza yardımcı olur. Sucuk, sosis, içli köfte yapma aparatlarına da sahip Multi Meat, bu sayede kıymanın yanı sıra, köfte, hamburger, sucuk, sosis ve içli köfte seçenekleriyle de bayram sofralarınızı zenginleştirmenizi sağlar. Durdurma, geri sarma düğmeleri ile kıyma işlemi esnasında cihazda oluşabilecek sıkışma durumunu önlemeye yardımcı olur. Doldurma tepsisine konulan etlerin kolayca kıyım dişlerine itilmesini sağlayan itici aparata sahip Multi Meat, kolay kullanımıyla da mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Ayrılabilir parçalarıyla kolay temizlenebilen Multi Meat, Inox rengi ile dikkat çekiyor.

Siz de kıymanızı evde kendiniz çekmek ve kurban etlerinizi kendiniz değerlendirmek istiyorsanız Arzum Multi Meat Kıyma Makinesi tam size göre.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL