• Geri dön

  • 1.656 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum’un yeni ürünü Crust Mix Duo; çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan 3 ayrı fonksiyonuyla birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza olanak sağlarken mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor.

İnovatif ürünleriyle 55 yıldır sektörün öncü markalarından olan Arzum, yeni ürünü Crust Mix Duo Stand Mikser’i kullanıcıların beğenisine sundu. Şehir hayatının günlük hareketliliğinin ardından eve geldiğinizde mutfakta geçireceğiniz zamanları daha verimli ve keyifli hale getirecek yeni Arzum Crust Mix Duo ile aileniz için birbirinden lezzetli hamur işleri ve tatlılar, iştah açıcı yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

Üç ayrı fonksiyon sınırsız lezzet

Yeni Arzum Crust Mix Duo, 1000 watt motor gücünün yanı sıra çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan 3 ayrı fonksiyonuyla birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza olanak sağlıyor. İçine hava girmesi gereken yumurta beyazı, ağır krema, kaynatılmış şekerli karışımlar, pandispanya veya mayonez için yeni Crust Mix Duo’nun çırpıcı aparatı ideal. Çay sohbetleri için hazırlayacağınız kekler, pastalar, kurabiyeler, çörekler ve hamur işleri gibi ikramlıklar içinse karıştırıcı aparatı kullanabilirsiniz. Mayalama hamurunu karıştırıp yoğurmak için kullanabileceğiniz hamur yoğurucu aparatı sayesinde ekmekler, kekler, poğaçalar yapabileceğiniz Crust Mix Duo, mutfakta en büyük yardımcınız olacak.

Mutfağınızda modern görünüm

Arzum’un en yenisi Crust Mix Duo’nun 5 litre kapasiteli haznesinde büyük miktarda malzemeyi yoğurabilir, çırpabilir ve karıştırabilir, kalabalık sofralar için leziz tatlar hazırlayabilirsiniz. 6 kademeli hız ayarından ihtiyacınıza yönelik olanı seçebilir, sıçramaya karşı koruma kapağı ile tezgahınızı kirletmeden, daha temiz ve düzenli bir şekilde çalışabilirsiniz. Kulplu paslanmaz çelik ve cam hazneleriyle mutfağınızda modern görünüm sağlayan yeni Crust Mix Duo’nun 3 farklı renk seçeneğinden biri tam da sizin zevkinize göre.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL