• Geri dön

  • 439 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


İnovasyon ve tasarımı bir araya getiren Arzum, Gırgır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge ile temizlikte de fark yaratıyor. Ulaşılabilir fiyatıyla elektrikli dikey süpürgelere yeni bir soluk getiren ürün, performansı ile beğeni topluyor.

Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum’un yeni ürünü Gırgır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge, uygun fiyat ve üstün performansı ile temizliğin tanımını yeniden yapıyor. Hem el hem dikey süpürge olarak kullanılabilen yapısı, farklı zeminler ve ihtiyaçlar için sunduğu birçok aparat ve temizlik başlığıyla da evlerin temizlik ihtiyacını tek başına karşılıyor.

Temizliğe pratiklik getirir
Yüksek çekiş gücü ile zemin ayırt etmeyen süpürge, 5 metrelik güç kablosu ile evlerde hareket özgürlüğü sunar. 1,2 litrelik geniş toz haznesi ile en zorlu temizliklerin dahi üstesinden gelir. 71 dB’lik ses seviyesi ile temizlik esnasında kimseyi rahatsız etmez. Yıkanabilir toz filtresi ile süpürgenin performansı her zaman üst seviyede kalır. Dikdörtgen temizlik başlığı ile dip ve köşelere kolayca ulaşarak dört dörtlük temizlik sunar. Kenar köşe temizlik aparatı ile ulaşılması güç yerleri, koltuk altları ve en dar yerleri temizlemenize yardımcı olur. El süpürgesi olarak da kullanılan yapısıyla temizliğe pratiklik getirir.

Arzum Gırgır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Süpürge’ye arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL