• Geri dön

  • 944 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Tasarımlarıyla yemek pişirmeyi keyfe dönüştüren Arzum, Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü ve Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ile kalabalık iftar sofralarında veya hafif sahur atıştırmalıklarında mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday.

Yemek hazırlamayı eğlenceli ve zahmetsiz bir hale getiren Arzum, Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü ve Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ile Ramazan boyunca “Bugün ne pişirsem?” derdine son veriyor. Airtasty XL ile kalabalık Ramazan sofralarınızda et yemeklerinden tatlıya, atıştırmalıklardan yağsız kızartmalara kadar hayalinizdeki tüm lezzetleri hafif, hızlı ve kolayca pişirebilir; Chefim ile tek tuşla çorbadan pilava, tencere yemeklerinden tandıra kadar hazırlayacağınız birbirinden özel lezzetler ile misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Hafif ve lezzetli Ramazan sofraları hazırlamak artık çok kolay
Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü ile denemeyi istediğiniz tüm yemekleri daha az yağ kullanarak pişirmenin keyfine varacaksınız. Yiyecekleri sıcak hava sirkülasyonu ile pişiren Arzum Airtasty XL ile yağ kullanımını azaltarak kızartma çıtırlığında sağlıklı lezzetler elde edebilirsiniz. Sebze, tavuk, balık, et ve hamur işi pişirebilme özelliğine sahip Arzum Airtasty XL’ın 80º C’den 200º C’ye kadar çıkan sıcaklık ve zaman ayarları ile ihtiyacınız olan ısı ve süreyi kolaylıkla seçebilirsiniz. Üstelik yapışmaz pişirme sepeti ve haznesi kolayca çıkarılarak bulaşık makinesinde yıkanabilir. Arzum Airtasty XL‘ın 8 farklı otomatik pişirme programı ve dijital ekranı kullanım kolaylığı sağlarken, 6 litrelik geniş hazne kapasitesi kalabalık aileler için idealdir.

Ramazan sofralarını eşsiz lezzetlerle donatın
Yemek hazırlamayı eğlenceli ve zahmetsiz bir hale getiren Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici, 6 litre kapasitesi ile en geniş ailelerin farklı isteklerini tek başına karşılıyor. Geniş LCD ekranıyla yemeklerin ısısını ve pişirme sürelerini kolayca takip edebileceğiniz Arzum Chefim, ergonomik kapağıyla da üstün kullanım ve pişirme kolaylığı sunuyor. Pilav, baklagiller, tandır ve çorba gibi yemeklere özel doğru ısı, basınç ve zamanın tanımlandığı 14 farklı fonksiyonuyla tüm yemeklerin lezzetini doruğa çıkarıyor. Sterilize ve sıcak tutma gibi fonksiyonlarının da sunulduğu pişirici ile kek yapmak ve yoğurt mayalamak da mümkün. Yemeklerini tümüyle kendi programıyla pişirmek isteyenler için manuel kullanım seçeneği sunan Arzum Chefim’in buharda pişirme fonksiyonu ve aparatı ile sağlıklı lezzetler de hazırlayabilirsiniz. Basınç seviyesini, başlama süresini ve ısıyı istediğiniz seviyede ayarlayabilir, basınç gerektirmeyen durumlarda cam kapağı ile normal bir tencere gibi kullanılabilirsiniz. Arzum’un geleneksel Türk mutfağı lezzetleriyle hazırladığı, Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici tarif kitabı ise yemeklerdeki Arzum dokunuşunu artırıyor.

Ramazan boyunca kalabalık sofralarınız için lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlarken mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü ve Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’yi tüm satış noktalarından ve arzum.com.tr ‘den satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL