• Geri dön

  • 1.592 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 995 İşletme görüntülenme


Arzum, geliştirdiği WebAR uygulaması ile tüketicisine ürünü satın almadan önce evinde gerçek boyutlarıyla deneyimleme fırsatı sunuyor. İlk etapta Arzum OKKA, Foodie ve MaxiGrill’de hayata geçirilen uygulama ile tüketici QR kodunu okutarak istediği ürünü üç boyutlu olarak kendi mutfağında görebiliyor.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmak için WebAR projesini hayata geçirdi. Cihazların cisim tanıma özelliği kullanılarak sanal nesnelerin gerçek görüntüler üzerine bindirildiği uygulama ile tüketicilere, Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisinin yardımıyla Arzum ürünlerini satın almadan önce evlerinde gerçek boyutlarıyla deneyimleme fırsatı sunuluyor. Dijital Gözler platformu kapsamında, çalışanların gönüllü projesi olarak geliştirilen WebAR uygulaması, ilk etapta Arzum OKKA, Foodie ve MaxiGrill olmak üzere üç üründe hayata geçirildi. Uygulama ile tüketici telefonu aracılığıyla QR kodunu okutarak istediği ürünü üç boyutlu olarak kendi mutfağında görebiliyor. Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, temassız yaşam ihtiyacının e-ticaret, temassız teslimat, teknolojik avantajlar gibi birçok unsurla birleşerek tüketici deneyimlerini dijital ortama taşıdığını belirtti.

“Birinci önceliğimizi tüketicinin hayatını kolaylaştırmak”

“Teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmak Arzum olarak her zaman birinci önceliğimiz oldu” diyen Mehtap Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Kolaylık sunan teknoloji ve tasarımlar artık bir lüks değil ihtiyaç. Biz teknolojiye ciddi olarak yatırım yapan ve her yıl bu yatırımları büyüterek devam ettiren bir şirketiz. Teknolojiyi daha iyi kullanmak için durmadan çalışıyoruz. Değişen ihtiyaçlar kadar, değişen teknoloji de gelecekte bizi, içinde bulunduğumuz sektörde farklılaştıracak konulardan biri. Tüketici ihtiyaç duyduğu ürünü aradığı anda karşısına çıkmak, ona seçenekler sunmak çok önemli. Biz de Arzum olarak tüketicinin ihtiyacı anında ona seçenekler sunuyoruz. Sadece bununla kalmayıp ürünlerimizi fiziksel olarak görmeden tanımalarını da sağlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz WebAR projemizle, tüketicimize ürünlerimizi evlerinin rahatlığında deneyimleme fırsatı sunuyoruz. Gerçeğe en yakın deneyimi sunduğumuzu söyleyebilirim. İlk etapta üç üründe hayata geçirdiğimiz uygulamamızın yelpazesini genişletmeyi hedefliyoruz. Bundan sonra da teknolojiyi odağımıza alarak kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunmaya, onların hayatını kolaylaştıracak yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL