• Geri dön

  • 1.829 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=X1QMfyQitnQ

Deniz, kum ve güneş dolu bir günün ardından, günbatımında hacimli ve bakımlı saçlar ile kendinizi daha da iyi hissetmek ister misiniz? Pratik güzelliğin anahtarını sunan Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ile tatil fotoğraflarında mükemmel görünmeye hazır olun!

Kişisel bakımda kadınların vazgeçilmezi olan Arzum, hayatınıza kolaylık ve güzellik sunmaya devam ediyor. Bavulunuzda Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici'ye yer ayırmayı unutmayın, tatilde sadece 5 dakikada çarpıcı bir saç stiline imza atmaya hazır olun!

Sıcakla şekillendirin, soğukla sabitleyin!

Saçlarınızı kuruturken şekillendirmeye ne dersiniz? Tatilde ihtiyacınız olan pratik bakımı sunan saç şekillendirici ile birbirinden farklı modelleri kolaylıkla uygulayabilir, soğuk üfleme özelliği ile şekillendirdiğiniz saç modelinizi sabitleyebilirsiniz.

Havalı topuzlar, doğal dalgalar...

İyon teknolojisi ile saçların elektriklenmesini önleyen ve saçların kolay taranmasını, parlak görünmesini sağlayan Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ile dilerseniz havalı bir topuza dilerseniz de doğal, hacimli dalgalara kolayca ulaşabilirsiniz. Farklı 2 kalınlıktaki seramik fırçası ile farklı modellere imkan sağlayan şekillendirici, kurutma başlığı aparatı ile de zor kuruyan saçların kurtarıcısı oluyor.

Arzum Volume Pro ile güzelleşen saçlarınızla fotoğraflarda bir gülümsemeniz yeter!
İyi tatiller...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL