• Geri dön

  • 1.633 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum Tripper seyahat ütüsü, kolay taşınabilirliği ve pratik kullanımıyla
tatilinizin vazgeçilmezi olacak. Kompakt tasarımıyla dikkat çeken Arzum Tripper ile seyahatiniz boyunca gittiğiniz her yerde temiz ve şık bir görünüm elde edebilir, giyeceğiniz kumaş türü ne olursa olsun istediğiniz
her kıyafeti rahatlıkla ütüleyebilirsiniz.

İşi gereği sık sık seyahat edenler ya da tatilinin bir kısmını kış ayları içinde planlayanlar için bu süreçte şık bir görünüm elde etmek, Arzum Tripper seyahat ütüsü ile çok kolay. Pratik kullanımı ve üstün performansı ile Arzum Tripper, nerede olursa olsun giyimine özen gösterenler için ideal çözümler sunuyor. Kolay taşınabilir boyutuyla bavulunuzda istediğiniz her yere götürebileceğiniz Arzum Tripper, yüksek performansıyla seyahatlerinizde en büyük yardımcınız olabilir. Katlanabilir tutma sapı ile az yer kaplayan Arzum Tripper seyahat ütüsü, seramik tabanı sayesinde hızlı ve zahmetsiz bir ütü deneyimi sağlayarak size zaman kazandırıyor.

Ayarlanabilir buhar gücü ile kesin sonuç

Arzum Tripper seyahat ütüsü, giysilerinizin hassasiyetine göre ayarlanabilir buhar gücü ile hangi kumaştan olursa olsun kısa sürede kesin sonuç elde etme fırsatı sunuyor. Arzum Tripper ile yoğun seyahat gündeminizde bir de giysilerinizle ilgili endişelenmekten kurtulabilirsiniz. 680 gramlık ağırlığıyla ultra hafif olan Arzum Tripper’ı çift voltaj özelliği sayesinde yurt dışı gezilerinizde de rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Seyahatleriniz boyunca temiz ve şık bir görünüm elde edebilmek için güçlü performansıyla Arzum Tripper ütünüze bavulunuzda yer açın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL