• Geri dön

  • 1.359 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yeni yıl yaklaşırken sıcacık espresso, lungo, cappuchino ve latte’yi evde kolayca hazırlamaya kim hayır diyebilir! İnovasiyonu tasarım ile birleştiren Arzum’un webe özel ürünü Impresso Kapsüllü Kahve Makinesi ile yeni yılda evinizin baristası olacak, dostlarınızla kahve sohbetlerini evinize taşıyacaksınız.

Yeni yılı ve beraberinde gelen soğuk kış günlerini sıcacık kahve çeşitleri ile karşılaya ne dersiniz! Okka ile gönüllerimize taht kuran kahve uzmanı Arzum, webe özel ürünü Impresso Kapsüllü Kahve Makinesi ile hayatımıza keyif katmaya devam ediyor. İnovasyonu teknoloji ile birleştiren Arzum, Impresso Kapsüllü Kahve Makinesi ile evde sütlü veya sütsüz espresso bazlı kahveler hazırlayarak dışarıda içtiğiniz kahve çeşitlerini evinize taşıyor.

20 Bar basıncı gücü ile en yüksek basınç gücüne sahip Arzum Impresso Kapsüllü Kahve Makinesi cappucino ve latte için kremamsı yoğun köpük performansı sağlıyor. Espresso, lungo, cappuchino, latte ve süt köpüğü olmak üzere 5 farklı seçenek sunan Impresso, espressolarınızı 40 saniyenin altında bir sürede hızlıca hazırlıyor. 1050 W gücüne sahip Impresso, kahveyi en mükemmel halde sunarken otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunuyor. Impresso, 0,6 lt kapasiteli su hazinesi ve çıkarılıp yıkanabilir süt haznesi ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük ve büyük boy fincan seçenekleri ile arzu ettiğiniz kahveyi hazırlamanıza yardımcı olan Impresso, kompakt kullanımı ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Arzum Impresso Kapsüllü Kahve Makinesinde Nespresso kapsüllerini kullanabilir, günün her saati arzu ettiğiniz kahveyi evinizde hazırlayabilirsiniz.

Sevdiklerinize yeni yılda içinizi ısıtacak sütlü veya sütsüz espresso bazlı kahveler hazırlayabileceğiniz, kahve uzmanı Arzum’un webe özel ürünü Arzum Impresso Kapsüllü Kahve Makinesini tüm online mecralardan ve arzum.com.tr ‘den satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL