• Geri dön

  • 537 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


İstediğin saatte günün yorgunluğuna kısa bir mola vermenin yolu, sütlü Türk kahvesinden geçer. Arzum’un, kullanım ve temizleme kolaylığıyla sütlü Türk kahvesi hazırlamayı eğlenceye dönüştüren OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi ile sonbahar akşamlarında edilen en güzel sohbetlerin eşlikçisi sütlü Türk kahvesi olacak.

Sonbahar akşamlarında tam kıvamında lezzetli bir sütlü Türk kahvesi ile içinizi ısıtmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Arzum’un, çocukluğumuzun unutulmaz tadı sütlü Türk kahvesini pratik ve hızlı bir şekilde, geleneksel lezzetiyle sunduğu OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi ile siz sohbet ederken sütlü Türk kahveniz istediğiniz her an, tam kıvamında hazır olacak.

Tek seferde üç fincan sütlü Türk kahvesi
OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi, her zaman yoğun lezzet ve ideal kıvamda sütlü ve okkalı Türk kahvesi deneyimi sunar. Klasik ve sütlü Türk kahvesi lezzetini, Arzum OKKA’nın yüksek standartlarına taşır. Tek seferde üç fincan sütlü ya da dört fincan klasik Türk kahvesi pişirebilir. Kahveyi ağır ateşte pişirerek ideal Türk kahvesi deneyimine istediğiniz her an zahmetsizce ulaşmanızı sağlar.

Su ile durulayarak kolayca temizlenebiliyor
Sütlü Türk kahvesi programı ile çocukluğunuzda unutamadığınız sütlü Türk kahvesi lezzetini tekrar tekrar yaşatır. Taşma önleyici sensörü sayesinde kahve pişerken cezve başında beklemenize gerek kalmaz, kahvenin köpüğü her zaman fincana taşar. Özel kaplamalı cezvesi ile sadece suyla durulayarak dahi kolayca temizlenir, sütlü Türk kahvesinin tüm zahmetini geçmişte bırakır. Özel ölçü kaşığı ile sade, orta ve şekerli Türk kahveleri her zaman aynı lezzet ve kıvamda pişer. Pratik temizleme fırçası ile OKKA Minio Milko, sonraki kullanımlar için kolayca temizlenir.

Sonbahar akşamlarında sohbetlerinize eşlik edecek Arzum OKKA Minio Milko Türk Kahvesi Makinesi’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL