• Geri dön

  • 1.015 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Ramazan boyunca mutfaktaki en becerikli yardımcınız:
Arzum Crust Mix Neo

Hayatın her alanında yaşamınızı kolaylaştıran Arzum tarafından tasarlanan Crust Mix Neo Stand Mikser, Ramazan boyunca kalabalık iftar sofralarına hazırlanırken mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Birlik ve beraberliğin simgesi olan Ramazan ayı boyunca, sevdiklerinizle keyifli iftar sofrası etrafında buluşmak gibisi yoktur. Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser ile birbirinden lezzetli hamur işlerini, pasta ve tatlıları, iştah açıcı yiyecekleri hem iftar hem de sahurda kolayca hazırlayabilirsiniz. Çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan üç fonksiyonuyla birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza olanak sağlayan Crust Mix Neo ile birbirinden farklı lezzetler yaratabilir, profesyonel şeflerin mükemmel sunumlarını sofranıza taşıyarak misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz. Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser, yüksek motor gücünün yanında çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan üç ayrı fonksiyonuyla birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza yardımcı olur. Yumurta beyazı, ağır krema, kaynatılmış şekerli karışımlar, pandispanya veya mayonez için çırpıcı aparatı; kurabiye, kek, çörek ve içli köfte için karıştırıcı aparatı; Ramazan’ın vazgeçilmezi pide, ekmek ve poğaça gibi lezzetler için ise hamur yoğurucu aparatı ile Crust Mix Neo mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Crust Mix Neo’nun beş litre paslanmaz çelik kapasiteli geniş haznesi ile büyük miktarda malzemeyi yoğurabilir, çırpabilir ve karıştırabilir, kalabalık Ramazan sofraları için enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Farklı gıdalara uygun altı kademeli hız kontrol düğmesi ile ihtiyacınıza yönelik hızda çırpabilir, yoğurabilir ve karıştırabilirsiniz. Ayrıca motor gövdesi kaldırma düğmesi sayesinde üst gövdeyi kolaylıkla yukarı doğru hareket ettirebilirsiniz. Crust Mix Neo’nun siyah ve kırmızı renk seçeneklerinden biri mutlaka sizin zevkinize göre.

Ramazan’da sevdiklerinizle paylaşacağınız lezzetli ve zengin sofraları hazırlarken en büyük yardımcınız olacak Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser’i arzum.com.tr ve tüm online mecralardan satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL