• Geri dön

  • 1.590 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yaz ayının vazgeçilmezi enfes ızgaralar Arzum Grilletto Elektrikli Izgara ile hem çok lezzetli hem çok kolay. İster yazlıkta ister mutfakta Grilleto sevdiklerinizle kuracağınız keyifli sofraların vazgeçilmezi olacak.

Tasarımlarıyla yemek pişirmeyi keyfe çeviren Arzum, Grilletto Elektrikli Izgara ile birbirinden lezzetli sofralar hazırlarken en büyük yardımcınız olacak. Grilletto, ergonomik tasarımı ve boyutu ile mutfakta yer kaplamayarak kullanım kolaylığı sunar. Yapışmaz, döküm plakası sayesinde ızgaralarınızı hızlı ve eşit olarak pişiren Grilletto’nun ızgara parçaları kolaylıkla çıkarak yıkanabilir. Su konulabilen metal tepsisi pişirme süresince koku ve duman oluşmasını minimuma indirirken yiyeceklerin de kurumasını engelleyerek suyunu kaybetmeyen lezzetli ızgaralar pişirmenizi sağlar. Grilletto’nun termostat ayarı ile yemeklerinizi istediğiniz sıcaklıkta pişirebilir veya servisinizi hazırlayana kadar sıcaklığını koruyabilirsiniz. Üstelik duvara monte aparatı ile balkon, bahçe gibi dış mekanlarda kullanım kolaylığı sağlarken, küçük mutfaklarda yerden tasarruf sunar.

Mutfaktaki vazgeçilmeziniz olacak Arzum Grilletto Elektrikli Izgara’ya tüm satış noktalarından ve arzum.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL