• Geri dön

  • 1.674 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum’un yeni ürünü Crust Mix Duo; yılbaşı sofralarınızı birbirinden farklı
lezzetlerle donatmanızda en büyük yardımcınız olacak. Çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan üç fonksiyonuyla birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza olanak sağlayan Crust Mix Duo ile en güzel yılbaşı sofrası sizinki olsun.

Yılbaşı gecesi sevdiklerinizle birlikte çeşit çeşit lezzetlerle donatılmış zengin bir sofra etrafında buluşmak gibisi yoktur. Arzum’un en yeni ürünü Crust Mix Duo Stand Mikser ile yeni yıla girerken aileniz için birbirinden lezzetli hamur işleri, pasta ve tatlılar, iştah açıcı yiyecekler hazırlayabilir, yılbaşı sofranızı unutulmayacak bir lezzet şölenine dönüştürebilirsiniz.

Üç ayrı fonksiyon sınırsız lezzet

Yeni Arzum Crust Mix Duo, 1000 watt motor gücü, çırpıcı, karıştırıcı ve hamur yoğurucudan oluşan üç ayrı fonksiyonuyla yılbaşına özel tasarladığınız birçok tarifi kolaylıkla hazırlamanıza olanak sağlar. Yumurta beyazı, ağır krema, kaynatılmış şekerli karışımlar, pandispanya veya mayonez için çırpıcı aparatı, pasta, kurabiye, kek, çörek ve hamur işleri için karıştırıcı aparatı, mayalama hamuru ile yoğrulan ekmek, poğaça gibi lezzetler için hamur yoğurucu aparatı ile Yeni Crust Mix Duo, yeni yılda mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Yılbaşı gecesine özel pastalar

Arzum’un en yenisi Crust Mix Duo, cam ve paslanmaz çelik olmak üzere iki hazneye sahip. Toplam beş litre kapasiteli haznede büyük miktarda malzemeyi yoğurabilir, çırpabilir ve karıştırabilir, kalabalık yılbaşı sofraları için enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Altı kademeli hız ayarından ihtiyacınıza yönelik olanı seçebileceğiniz Arzum Crust Mix Duo’nun üç farklı renk seçeneğinden biri mutlaka sizin zevkinize göre.

Siz de bu yılbaşında yeni Crust Mix Duo ile lezzetli ve zengin sofralar kurabilir, bu güzel geceye özel hazırlayacağınız ahududulu ve kestane kremalı yılbaşı pastası ile gecenizi daha da unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL