• Geri dön

  • 1.806 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Sonbaharın serin esintisinde, taze çekilmiş çekirdeklerle mis gibi kokan, bol köpüklü bir Türk kahvesi... Arzum OKKA ile OKKA'lı bir sonbahar keyfine hazır olun.

Arzum OKKA, Türk kahvesinin tadını damağında hissetmek isteyenlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Nerede olursanız olun taze çekilmişbir Türk kahvesi keyfi yaşamaya hazır mısınız? Önce OKKA Beangourmet Türk Kahvesi Değirmeni ile kahve çekirdeklerini öğütün ve ardından Arzum OKKA Minio Pro ile ağır ateşte, ideal kıvamda, bol köpüklü kahvenizi pişirin.

Her türdeki ve sertlikteki kahve çekirdeğini farklı boyutlarda öğütebilen ve Türk kahvesi severlere bu incelikte öğütme imkanı sunan Arzum OKKA Beangourmet Türk Kahvesi Değirmeni, uzun ömürlü ve sağlıklı seramik öğütücü mekanizması ile kahve çekirdeklerini ısıtmadan öğütüyor ve aromasını koruyor. Ergonomik tasarım ve kaymaz tabanı sayesinde de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Uzun ömürlü ve paslanmaz çelik cezvesi ile Türk kahvesini aranan lezzetle pişiren Arzum OKKA Minio Pro ise, tek seferde 4 fincan kahve yapmanızı sağlıyor. Sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile kahveniz hazır olduğunda sizi uyaran Arzum OKKA Minio Pro, bol köpüklü Türk kahvesini keyifli sohbetlerinize taşıyor.

Arzum OKKA Beangourmet Türk Kahvesi Değirmeni Tavsiye Edilen Fiyat: 339, 90 TL

Arzum OKKA Minio Pro Tavsiye Edilen Fiyat: 629,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL