• Geri dön

  • 1.490 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Sonbaharda etkisini kaybeden güneş ve serinleyen hava, kıvırcık saçların daha uzun sürede kurumasına neden olurken, geleneksel saç kurutma makineleri yüksek ısısı ve güçlü hava çıkışı ile buklelerin formunu ve ışıltısını kaybetmesine sebep oluyor. İnovatif tasarımları ile her alanda hayatı kolaylaştıran Arzum’un en zorlu kıvırcık saçlar için tasarladığı Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, saçları kısa sürede kurutarak ve şekillendirerek göz kamaştırıcı buklelere sahip olmanızı sağlıyor.

Teknoloji ve tasarımı bir araya getirerek her alanda fark yaratan Arzum’un en zorlu kıvırcık saçlar için tasarladığı Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, saçları kurutmayı ve şekillendirmeyi eğlenceye dönüştürüyor. Siz de kıvırcık saçlarınızı kolayca şekillendirmek için tercihinizi Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi’nden yana kullanabilirsiniz. Bellissima Diffon ile zaman ve mekandan bağımsız olarak saçlarınıza hükmedebilir, buklelerinizin canlılığı ve göz alıcı ışıltısıyla herkesi büyüleyebilirsiniz.

Difüzör ve saç kurutma makinesinin birleşimiyle doğdu
Arzum’un difüzör ve saç kurutma makinesini birleştirdiği eşsiz inovatif tasarımı Bellissima Diffon ile saçlarınızı kuruturken aynı anda şekil de verebilirsiniz. Hava çıkış kanalları ve 12 tarağı sayesinde havayı eşit dağıtarak buklelerinizin formunu koruyabilir ve buklelerinizi daha belirgin hale getirebilirsiniz. Difüzörün orta kısmında yer alan seramik plaka ile saçlarınızın elektriklenmesini önleyip, nemini koruyarak kolayca kurutabilirsiniz.

Kurutma süresini siz belirleyin
Hassas ve etkili kurutma için iki hız ve iki ısı ayarı ile saçlarınızın kurutma süresini siz belirleyebilirsiniz. Hafif ve son derece kompakt tasarımıyla kendinizi yormadan, saçlarınızı yıpratmadan girdiğiniz her ortamda göz kamaştıran buklelere hayat verebilirsiniz.

Kıvırcık saçlıların hayatını kolaylaştıracak ve saç bakımlarında vazgeçilmezi olacak, Arzum Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi’ne arzum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL