• Geri dön

  • 1.575 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Yaz boyunca denizden ve güneşten yıpranan, canlılığını kaybeden saçlarınıza kolayca şekil vermeye ne dersiniz? Arzum kişisel bakım ürünleri tam da ihtiyacınıza uygun olarak tasarlandı. Doğal, düz ya da bukleli... Arzu ettiğiniz saça sahip olmanız için tasarlanan Arzum kişisel bakım ürünleri hayatınızı kolaylaştırıyor.

Yaz boyunca güneşten ve denizden yıpranan saçlarınıza şekil vermek eskisi kadar kolay olmuyorsa Arzum’un sizler için tasarladığı kişisel bakım ürünleri hayatınızı kolaylaştıracak. Saçınızı Superstar ile tararken düzleştirebilir, Pröfön Neo ile kuruturken şekil verebilir, Lisa Saç Maşası ile tüm gün bozulmayan buklelere sahip olabilirsiniz.

Saçınızda ideal görünüm

Arzum Superstar Saç Düzleştirici Fırça ile saçlarınızı tararken bir yandan da hızlı ve kolayca düzleştirebilirsiniz. Saçın doğal hacmini koruyan ve saçta kolayca kayan özel tasarımıyla öne çıkan Arzum Superstar, turmalin iyon kaplaması sayesinde saçlarınızdaki elektriklenmeyi önler. Her saç tipine uygun olarak 140⁰’den 220⁰’ye kadar ayarlanabilir sıcaklığa sahip, hızlı ısınabilen Arzum Superstar düzleştirici fırça, saçınızda ideal bir görünüm sağlar. 30 dakika sonra otomatik kapanma özelliğiyle güvenliğinizi de düşünür. Siz de saçına her zaman özen gösterenlerdenseniz zarif tasarımı ile dikkat çeken Arzum Superstar’a mutlaka sahip olun.

Hızlıca kurutun, kolayca şekillendirin

Arzum Profön Neo Profesyonel Saç Kurutma Makinesinin 2300 W motor gücü ile saçınızı hızlıca kurutabilir ve kolayca şekil verebilirsiniz. İnce form başlığı, maksimum hava üfleme basıncı ile saçlarınızı kolay şekillendirmenize yardımcı olurken; profesyonel difüzör başlığı ise saçlarınıza ekstra hacim kazandırmanıza ve doğal dalgalara sahip olmanıza imkan tanır. 3 kademeli ısı ayarı ve 2 kademeli hız ayarına sahip Arzum Profön Neo ile evinizde profesyonel saçlar yaratmak mümkün. Ayrıca biriken saç ve tozları kolayca temizleyebileceğiniz çıkarılabilir hava filtresi ile kullanım kolaylığı sağlar. Arzum Profön Neo dreamline ve nar renk seçenekleri ve şık tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

Uzun süre kalıcı, doğal görünümlü buklelere sahip olun

Arzum Lisa Saç Maşası sahip olduğu seramik plaka sayesinde saçlarınızı korurken daha parlak görünmesini sağlar. 25 mm kalınlığındaki Arzum Lisa Saç Maşası ile doğal görünümlü geniş bukleler elde edebilirsiniz. Uç kısmında yer alan ve soğuk tutan özel ısı malzemesi sayesinde saçınızı şekillendirirken güvenle kullanabilirsiniz. Sahip olduğu 160⁰ ve 200⁰’ sıcaklıklar ile mükemmel sonuçlar sunan Arzum Lisa Saç Maşası, şık tasarımı ve siyah rengi ile bakım ürünlerinizin vazgeçilmez parçası olacak. 2 ayarı var ürünün 160 ve 200
Böyle 160 tan 200'e kadar farklı ayarlar var gibi hissediliyor

Saçlarınızın bakımında vazgeçilmeziniz olacak, Arzum kişisel bakım ürünlerine tüm Arzum satış noktalarından ve arzum.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL