• Geri dön

  • 1.628 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum’un kişisel bakım ürünleriyle yılbaşı gecesinde saç stilinizle
fark yaratmak elinizde. Arzum Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi ile kuruttuğunuz saçınıza Arzum Bellissima Glossy veya Arzum Belisa saç maşasıyla
düz ya da bukleli modeller verebilir, görünüşünüzle geceye damga vurabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin en güzel kadını olmak, saç stilinizle fark yaratmak ister misiniz? Yeni yıla girerken Arzum’un kişisel bakım ürünleriyle saçınıza istediğiniz şekli verebilir, etkileyici tarzınızla herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Ayrıca saçına özen gösteren sevdiklerinize Arzum Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi, Arzum Bellissima Glossy saç düzleştirici ya da Arzum Belisa saç maşası ürünlerinden istediğiniz birini hediye edebilirsiniz.

Arzum Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi doğal dalgaları canlandırır

Bu yılbaşı gecesinde hazırlığınıza Arzum Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi ile başlayın. Arzum’un saçına değer verenler için tasarladığı 2200 watt güce sahip Bellissima profesyonel saç kurutma makinesi, uzun ömürlü ve güçlü hava akışı ile saçı hızlı kurutur. Profesyonel kullanıma uygun AC motora sahip Arzum Bellissima saç kurutma makinesi, işinizi kısa sürede halletmenize yardım ederken hazırlanmanız için size daha fazla zaman bırakır. İki farklı hız, üç ısı ayarıyla hava üfleme özelliğine sahip Bellissima, doğal dalgaları canlandıran difüzör ve profesyonel fön başlığı ile çok kullanışlı.

Birbirinden farklı saç modelleri için Arzum Bellissima Glossy

Arzum Bellissima Glossy saç düzleştirici, yeni yıla farklı stilde saçlarla girmek isteyenler için ideal. Bellissima Glossy ile bu özel gecede güzel görünümlü saçlara sahip olabilir, ışıl ışıl parlarken kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Seramik kaplama plakaları ile saçı zarar vermeden şekillendiren Glossy, hareketli plakaları sayesinde saçınıza eşit basınç uygulayarak daima etkili sonuçlar elde etmenizi sağlar. Işıltı saçan Bellissima Glossy, saçlarınızı hem düzleştirir hem de bukle yapma imkânı sunar. Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı bulunan Bellissima Glossy, kısa sürede ısınma özelliğiyle birkaç dakikada kullanıma hazır hale gelerek işinizi daha çabuk bitirmenize yardımcı olur. Arzum Bellissima Glossy, kuru ve mat saçlarda da ışıltı etkisi yaratır.

Arzum Belisa saç maşası ile daha doğal bukleler

Yılbaşı gecesi saçlarınızda daha geniş, doğal bukleler istiyorsanız 25 mm maşa çapına sahip Arzum Belisa saç maşası tam size göre. Keratin ve argan yağı katkılı seramik plakaları sayesinde saçlarınızı mükemmel şekillendiren ve sağlıkla parlamasını sağlayan Arzum Belisa saç maşası, her saç tipine uygun sıcaklık ayarına sahip. 200 derece profesyonel sıcaklık ayarıyla yılbaşı hazırlıklarında saçınızı kolayca şekillendirebilir, bu özel gecede ideal görünümü kolaylıkla elde edebilirsiniz. Soğuk tutma ucu sayesinde saçınızı şekillendirirken güvenle kullanabileceğiniz Arzum Belisa, açık unuttuğunuzda 30 dakika sonra otomatik olarak kapanma özelliğine sahip.

Bu yılbaşı gecesi ve hayatınızın her döneminde bakımlı ve güzel saçlara sahip olmak istiyorsanız Arzum’un kişisel bakım ürünleri size yeter.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL