• Geri dön

  • 533 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


İnovasyon ve tasarımı bir araya getirerek fark yaratan Arzum’un, kişisel bakım ürünleriyle okula dönüş kolaylaşıyor. Kadınlara özel saç düzleştirici ve saç kurutma makinesi, erkekler için erkek bakım seti seçenekleriyle Arzum, kişisel bakımda da beklentileri yukarı çıkarıyor.

Uzun bir yaz tatili sonrası okula dönüş için hazırlıklar başlarken, bu dönemde kişisel bakımın da unutulmaması gerekiyor. Arzum, Bellissima Creativity Glossy Saç Düzleştirici, Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, Trace 5 in 1 ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Setleri ile kişisel bakıma inovatif çözümler getiriyor.

Saçlarda ışıltı etkisi yaratır
Arzum’un en zorlu saçlar için tasarladığı Bellissima Creativity Glossy Saç Düzleştirici, saç düzleştirme ve şekillendirmeyi kolaylaştırarak daha eğlenceli bir hale getirir. Narin dokunuşuyla saçlara ışıl ışıl bir güzellik katan Bellissima Creativity Glossy Saç Düzleştirici, evde de profesyonel sonuçların yaratılmasına yardımcı olur. Seramik kaplama plakalarıyla saçları, yüksek ısıda zarar görmeden kolayca düzleştirir. Saçlarda ışıltı etkisi yaratır. Aktif plaka özelliği ile saçlara eşit basınç uygulayarak saçlara mükemmel bir görünüm kazandırır. Hızlı ısınır ve birkaç dakika içinde kullanıma hazır olur. Tuş kilidi özelliği ile kullanım sırasında ısı kaybının önüne geçer, saçın tüm bölümlerini eşit şekilde düzleştirir. LED ekranıyla kullanıma hazır olup, olmadığı ve ısı değerleri hakkında anlık bilgi verir. 150 ile 230 derece arasında değişen, her saç tipine uygun sıcaklık ayar seçeneği, saçların istenen ısıda düzleştirilmesini sağlar. Özel tasarım yuvarlak gövdesi ile çarpıcı bukleler yaratmanıza yardımcı olur.

Saçları yıpratmadan, kabartmadan harika buklelere hayat verir
Arzum’un kıvırcık saçlar için özel olarak tasarladığı Arzum Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, saçları kuruturken aynı anda şekil verir. Difüzör ve saç kurutma makinesinin birleşimiyle doğan Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, eşsiz inovatif tasarımı ile kıvırcık saçların kurutma esnasında yaşadığı kopma ve kırılma gibi tüm sorunları kökten çözer. Hava çıkış kanalları ve 12 taraklı Curl Booster teknolojisi sayesinde havayı eşit dağıtarak buklelerin formunu korur ve buklelere daha belirgin bir form kazandırır. Difüzörün orta kısmında yer alan seramik plaka ile saçların elektriklenerek kabarmasını önler. Saçların nemini koruyarak, saçları kolayca kurutur. Saçlara istenilen şekli kolayca kazandırır. İki kademe hız ve iki ısı ayarı ile saçların kurutma süresini belirleme özgürlüğü sunar, hassas ve etkili bir kurutma deneyimi yaşatır. Hafif, ergonomik ve kompakt tasarımıyla yormaz. Saçları yıpratmadan, kabartmadan harika buklelere hayat verir.

1 ila 20 mm arasında, 0.5 mm hassasiyetle 40 farklı kesim seçeneği
Arzum’un saç ve sakal kesimi için geliştirdiği Trace 5 in 1 ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım setleri ile erkekler de okula bakımlı ve yeni tarzları ile dönecek. Paslanmaz çelik bıçakları ile uzun bir kullanım ömrü sunan Trace 5 in 1 Erkek Bakım Seti, keskin bıçakları ile daha hassas bir kesim sunar. Saç ve sakal kesme başlığına ek, burun ve kulak kılı düzleştirici başlığı ile erkeklerin kişisel bakımı ihtiyaçlarını tümüyle karşılar. Hızlı kesim özelliği ile kişisel bakım süresini kısaltır. 1 ila 20 mm arasında, 0.5 mm hassasiyetle 40 farklı kesim seçeneği sunan bakım seti, kendine yeni bir tarz arayanların da kurtarıcısı olur. Şarjlı ve kablolu kullanım seçeneği de sunan set, 1 saatlik şarjla 60 dakikaya kadar kesim yapma imkanı sunar.

Erkek bakımında yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldırır
Kişisel bakımını daha da profesyonel bir düzeye taşımak isteyen erkeklerin tercihi olacak Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti, paslanmaz çelik bıçaklarıyla maksimum kesim hassasiyeti sunar. Saç, sakal kesme başlığı ve erkek yüzüne uyum sağlayan sakal düzleştiricisinin yanı sıra 9 farklı aksesuarı ile yeni stillere fırsat verir. Folyo tıraş başlığı ile boyun, yüz ve çene gibi zorlu bölgelerin tıraş edilmesi kolaylaşır. Detay düzeltici başlığı ile en zorlu ve dar alanlar hiçbir zaman bakımsız kalmaz. Burun ve kulak başlığı ile kişisel bakımı uçtan uca tamamlar. 40 farklı kesim ayarı ile her tarzdan erkeğin kendi ihtiyacına özel bir seçenek bulacağı set, daha uzun ömürlü pili ile en zorlu traşların bile üstünden kesintisiz bir şekilde gelir. Kablolu ve şarjlı kullanım seçeneği ile erkek bakımında yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldırır.

Kişisel bakımınızın olmazsa olmazına dönüşecek Arzum Bellissima Creativity Glossy Saç Düzleştirici, Arzum Bellissima Diffon Ceramic Saç Kurutma Makinesi, Arzum Trace 5 in 1 Erkek Bakım Seti ve Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti’ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL