• Geri dön

  • 304 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Global marka olma hedefleri doğrultusunda 2023 yılında Co-CEO yönetim sistemine geçen Arzum’un İcra Kurulu Başkanlığı’nda 2. Dönem İcra Kurulu Başkanı Arif Emre Ünal Oldu.

Yönetim sistemi gereği üç üst düzey yöneticinin birer yıl arayla İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiği sistemde Arzum Teknoloji, Ürün ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Arif Emre Ünal, İcra Kurulu Başkanlığı’nı Arda Altınok’tan devraldı. 2025 yılında ise İcra Kurulu Başkanlığı görevini Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Serhan Giray yürütecek.

Dünyada pek çok başarılı örneği olan Co-CEO sistemine 2023 yılında geçerek Türkiye’de yeni bir dönem başlatan Arzum’un yeni İcra Kurulu Başkanı Arif Emre Ünal oldu. Arzum Teknoloji, Ürün ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Arif Emre Ünal, 1 Ocak 2024 itibarıyla kendi görev ve sorumluluklarının yanı sıra İcra Kurulu Başkanlığı görevini de üstlenecek. Diğer genel müdürler de sorumlu oldukları alanlarda görevlerine devam edecekler. Buna göre, Arda Altınok Mali ve Kurumsal İşlerden Sorumlu Genel Müdür, Serhan Giray ise Ticaretten Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmaya devam edecek.

Arzum’un büyüme stratejisini desteklemek üzere uygulamaya geçirdiği Co-CEO Yönetim Sistemi, uluslararası şirketler tarafından uygulanan ve dünyada başarılı örnekleri olan bir sistem. Co-CEO yönetim sistemi kapsamında yöneticiler arasındaki iletişimi ve sinerjiyi artırma, ortak çalışma kültürü oluşturma hedefiyle farklı birimleri birleştirerek üç ana birim oluşturan Arzum, böylelikle karar alma süreçlerine çeviklik ve hız kazandırdı. Arzum’un globalleşme ve dünya markası olma hedeflerine emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayan sistem, Arzum’un yurt içi ve yurt dışı pazarlarda öne çıkmasını da sağladı.

Arif Emre Ünal kimdir?
2002 yıllında İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Arif Emre Ünal, 2002-2005 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimi aldı. 2014-2015 yılları arasında İstanbul Üniversitesi MBA Programı’nı Onur Derecesi ile tamamladı. 2005 ila 2010 yılları arasında Arkas Holding’de Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü görevini üstlenen Ünal, 2010 ila 2012 yılları arasında McCann Worldgroup İstanbul’da Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılından bu yana Arzum’da çeşitli roller üstlenen Arif Emre Ünal, Ocak 2023 itibarıyla Arzum Teknoloji, Ürün ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL