• Geri dön

  • 250 Görüntülenme

  • 233 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum, Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödülleri CX Awards Turkey’den ödülle döndü. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen yarışmada, Arzum Seninle Uygulaması ile En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde Büyük Düşünce Ödülü’nün sahibi oldu.

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, en iyi müşteri deneyimi uygulamalarını ödüllendiren CX Awards Turkey - Müşteri Deneyimi yarışmasından ödüle döndü. Türkiye’nin bankacılıktan sigortacılığa, finanstan sağlığa, perakendeden e-ticarete, enerjiden turizme kadar birçok öncü sektöründeki müşteri deneyiminde en yaratıcı ve etkileyici projelerin ödüllendirildiği yarışmadan Arzum, 3+1 Yıl Ek Garanti Kampanyası - Arzum Seninle Uygulaması ile En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde Küçük Ev Aletleri dalında Büyük Düşünce Ödülü ile döndü.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arzum Teknoloji, Ürün ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Arif Emre Ünal, “Kullanıcılarımıza, ürünlerimiz ve hizmetlerimizle her geçen gün en iyi deneyimi yaşatmak adına kendimizi sürekli geliştiriyor, her yıl yatırımlarımızı artırıyoruz. Günümüzün olmazsa olmazları teknoloji ve dijitale her alanda yer vermeye; çağrı merkezi, mobil uygulama, sosyal medya ve web sitemizin de dahil bulunduğu her noktadan kullanıcılarımıza dokunarak, vadettiğimiz müşteri deneyiminin de ötesini sunmaya odaklanıyoruz. İnovasyon tutkumuzla geliştirdiğimiz teknolojilerimiz ve ayrıcalıklı hizmetlerimizle kazandığımız ödüller bizi son derece mutlu ederken, işimizi geleceğe taşımamıza yardımcı oluyor. Kuşak fark etmeksizin kullanıcılarımızla aramızdaki bağları daha da güçlendiriyor. Hem kullanıcılarımızın hem de CX Awards Turkey gibi müşteri deneyimini ölçümleyen ve ödüllendiren otoritelerin bize layık gördüğü bu değeri daha da yukarı taşımak adına insan ve teknoloji odaklı müşteri deneyimi yatırımlarımızı gelecekte de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL